Suomen laajin kasvurahoitustietokanta

Tiedämme kokemuksesta, että julkisten rahoitusmahdollisuuksien tunnistaminen ja muutoksissa mukana pysyminen on työlästä. Siksi loimme Suomen laajimman kasvurahoitustietokannan, Granted AI:n.

Suomen laajin rahoitustietokanta maksutta käyttöösi

Rekisteröidy tietokantaamme ja täytä yritysprofiilisi, niin näet rahoitusmahdollisuutesi yli sadan instrumentin joukosta! Kyseessä on maksuton 30 päivän kokeilujakso, joka ei sido sinua mihinkään.

  • 1/2 • Anna yrityksesi rekisteröity nimi

Granted AI PRO on tekoälyyn pohjautuva kasvurahoitustietokanta, johon toimme kaikki ELY-keskuksen, Business Finlandin sekä monen muun julkisen tahon rahoitusinstrumentit.

Tietokannan avulla selvität äärimmäisen vaivattomasti yrityksesi saatavilla olevat rahoitusinstrumentit. Saat myös vinkit potentiaalisista rahoitusmahdollisuuksista, jotka voisivat soveltua yrityksellesi pienellä yritystoiminnan kehittämisellä.

Yksilöllinen analyysi tukimahdollisuuksistasi

Profiloi yrityksesi ymmärtääksesi rahoituskelpoisuuttasi ja mahdollisuuksiasi rahoitukseen

Tunnista soveltuvat rahoitukset

Vertaa automaattisesti yrityksesi profiilia kymmeniin tukirahoitusinstrumentteihin

onnistumiskomissio

Tiedä ensimmäisenä muutoksista

Anna Granted AI:n pitää sinut ajassa ajantasalla muuttuvassa rahoitusviidakossa

onnistumiskomissio

Suunnittele rahoituspolkusi

Muodosta soveltuvista rahoituksista aikajana ja hyödynnä realiaikaista asiantuntija-apua

GrantedAI:n ydinhyöty on kaikessa yksinkertaisuudessaan seuraava: voit nukkua yösi rauhallisemmin tietäen, että palvelu tekee väsymätöntä työtä rahoitusmahollisuuksiesi selvittämiseksi ja niistä viestimiseksi.