[Webinaari] Kassavirtakestävyyttä tehokkailla toimenpiteillä – Exclusive training

Kassavirrat ovat jokaisen yrityksen elinkyvyn kannalta äärimmäisen merkittävässä roolissa. Tästä syystä ja erityisesti näinä vaikeina pandemian riivaamina aikoina tulevaisuuden elinkelpoisuuden kannalta on poikkeuksellisen tärkeää kiinnittää huomiota kassavirtasuunnitteluun.

Päätimmekin Grantsilla tarjota verkostollemme huipputasoista osaamista kassavirtasuunnitteluun ja toteutammekin yhteistyössä Strategic Accounting Finland Oy:n Riku Lehtisen luotsaamana webinaarin. 

Normaalitilanteessa webinaarin osallistujakohtainen hinta on 95 € + alv, mutta tässä poikkeuksellisessa tilanteessa Grants on kustantanut osallistumisoikeuden verkostolleen. NÄIN OLLEN PÄÄSET OSALLISTUMAAN WEBINAARIIN TÄYSIN VELOITUKSETTA

Koska Grants on ottanut kustannusvelvoitteen vastattavakseen, niin pystymmekin tästä johtuen tarjoamaan sisällön vain 50 ensimmäiseksi ilmoittautuneelle, joten tässäkin tapauksessa nopeat syövät hitaat.

In a nutshell…

Aihe: Kassavirtakestävyyttä tehokkailla toimenpiteillä
Päivämäärä: 9.4.2020 klo 09:00 – 11:00
Osallistujamäärä: Max 50 paikkaa

Hinta: Grants maksanut puolestasi [VELOITUKSETON]
Kesto: 
n. 1 tunti
Asiantuntija: Riku Lehtinen

Webinaari-info: Webinaariin pääset ilmoittautumaan oheisella lomakkeella. Tämän jälkeen saat sähköpostiisi kutsun ja ulkoisen katselulinkin. Myös muistutusviesti tulee ennen tapahtuman alkua.

Webinaarin sisältö

Digitaalisen tapahtuman tarkoituksena on avata käytännöllisiä mahdollisuuksia vaikuttaa yrityksen kassavirtoihin, antaa perspektiiviä eri toimenpiteiden käytännön vaikutuksille ja luoda katsaus toimenpidepriorisointiin.

 • Millaisista käytännön vaihtoehdoista sinun on punottava mukautumissuunnitelmasi – Ensiapumallit koronakurjimukseen?
 • Miten sinun tulisi suhtautua rajuihinkin tulonmenetyksiin ja onko minimimyynnistä pidettävä kiinni?
 • Millaisia vaikutuksia henkilöstölomautuksilla on kassavirtaan?
 • Mitä avainmittareita on syytä seurata herkeämättä?
 • Millaisia rahoituksellisia ratkaisuja työkalupakista löytyy?
 • Kuinka kassavirta-analyysi voi osoittaa yrityksen terveyden – Case HUS Lindman

  Webinaarin toteuttavat

  Riku Lehtinen [Asiantuntija] – Riku lukeutuu Suomen kokeneimpiin talousmallinnuksen konsultteihin. Hän on mallintanut ja konsultoinut uransa aikana yli 6000 yhtiötä kaikista kokoluokista. Lehtinen luotsaa hallitusta ja toimii pääanalyytikkona Strategic Accounting Finlandissa.

  Aki Pohjola [Moderaattori] – Pohjola toimii Grantsin toimitusjohtajana ja omaa mittavan kokemuksen pk-yrityskentän kasvuprojekteista. Lisäksi hän toimii sijoittajana ja advisorina eri toimialojen pk-yhtiössä.

   

  Ilmoittaudu webinaariin ja liity postituslistalle

  Grants Funding Oy • Y-tunnus 2967478-9

  2019 © Grants Funding Oy