Yhteystiedot

Grants Funding Oy

Y-tunnus 2967478-9

Hanna Kontula

Hanna Kontula

Ratkaisumyyjä

Hannan aiempi, pitkä työhistoria pankissa takaa vahvan ammattitaidon kasvuhankkeiden mahdollistajana.

Hannan erityisosaamista on hankkeiden eri rahoitusmahdollisuuksien laaja ymmärtäminen. Hän on vahva myynnin ammattilainen.

044 0201976
hanna.kontula@grants.fi
Linkedin

Marika Kykyri

Asiakkuuspäällikkö

Pitkä tausta pankkitoimialalta antaa Marikalle erinomaisen taustan kasvurahoitushankkeiden konsultointiin. Erityisesti rahoituskentän tuntemus sekä kokemus kehittämishankkeista ovat hänen vahvuusalueitaan.

044 723 4665
marika.kykyri@grants.fi
Linkedin

Miikka Liimatainen

Myyntijohtaja

Yli kahden vuosikymmenen kokemus kasvuun tähtäävistä projektikokonaisuuksista, erityisesti yritysrahoitus- ja kehittämissektorilla. Miikan erityisosaaminen kohdistuu kasvukokonaisuuksien tuki- ja käyttöpääomajärjestelyihin.

Miikka vastaa Grantsilla asiantuntijaliiketoiminnan myynnin kehityksestä ja myyntiorganisaatiosta.

040 508 5712
miikka.liimatainen@grants.fi
Linkedin

Jari Hakanen

Myynti ja kumppanuudet

Mittavan yrittäjyyden ja asiakkuudenhallinnan kokemuksen omaavan Jarin erityisosaaminen on liiketoiminnan kehittämisessä, asiakastarpeen tunnistamisessa sekä asiakaspalvelutyössä.

Jari vastaa Grantsilla kumppanuuksista.

0400 555 033
jari.hakanen@grants.fi
Linkedin

Pietari Sipponen

Markkinointi

Pietun laaja osaaminen digimarkkinoinnista sekä työhistoria markkinointitoimistossa ja PK-yrityksen markkinointipäällikkönä antavat erinomaiset lähtökohdat Grantsin kasvun edistämiseen.

044 491 0165
pietari.sipponen@grants.fi
Linkedin

Grants - Favicon II

Tiina Harjunpää

Rahoitusasiantuntija

Tiinan aiempi työhistoria rahoittajapuolen erilaisissa työtehtävissä takaa hänelle vahvan kokemuksen yritysten kehittämishankkeista. Tiinan vahvuusalueita ovat erityisesti hankemuotoilulliset ja hanketekniset osuudet.

044 783 3073
tiina.harjunpaa@grants.fi
Linkedin

Svetlana Smagina

Rahoitusasiantuntija

Svetalla on useiden vuosien kokemus kansainvälisestä liiketoiminnasta erilaisten hankkeiden parissa. Monipuolinen kielitaito yhdistettynä vakuuttavaan rahoitusosaamiseen varmistaa laadukkaan asiantuntijatyön toteuttamisen Grantsin asiakkaille.

050 359 6331
svetlana.smagina@grants.fi
Linkedin

Minni Heinilä

Rahoitusasiantuntija

Minnin aiempi työkokemus projektien johtamisesta sekä monipuolisista viestinnällisistä tehtävistä antaa hänelle erinomaiset valmiudet myönteisen asiakaskokemuksen ja laadukkaan dokumentaation tuottamiseen rahoitusprojekteissa.

044 491 9343
minni.heinila@grants.fi
Linkedin

Mikko Hölli

Mikko Hölli

Rahoitusasiantuntija

Mikolla on vuosien kokemus julkisen rahoituksen maailmasta.  Hänen tavoitteenaan on rakentaa jatkuvuutta, jotta voimme olla vuodesta toiseen ja hankkeesta seuraavaan asiakkaiden kumppanina rahoitusmaailmassa.

041 502 0293
mikko.holli@grants.fi
Linkedin

Teija Metso

Rahoitusasiantuntija

Teija on vienyt vuosien aikana läpi lukuisia tukirahoitusprosesseja kymmenillä eri toimialoilla ja useissa eri rahoituskanavissa. Teijan erityisosaaminen on hankemuotoilussa, rahoitusprosessien läpiviennissä ja selkeässä dokumentaatiossa.

040 023 1951
Teija.metso@grants.fi
Linkedin

Esa-Pekka Lahnalampi

CTO

Esa-Pekan erityisosaaminen on teknisissä kokonaisuuksissa, digitaalisessa tuotekehityksessä ja tuotekehityksen johtamisessa.

E-P vastaa Grantsin teknisestä tuotekehityksestä ja digitaalisista palveluista, erityisesti GrantedAI-softan teknisestä kehityksestä.

050 420 0893
esa-pekka.lahnalampi@grants.fi
Linkedin

Kimmo Louhelainen

Kimmo Louhelainen

Tuotekehitysjohtaja

Kimmo on tuotekehitysjohtajan roolissa rakentamassa Granted AI-tuotetta, joka varmistaa, että asiakkaillamme on aina oikeat rahoitusinstrumentit käytössä ja asiantuntijamme pystyvät tuottamaan priimaa palvelua.

0414382887
kimmo.louhelainen@grants.fi
Linkedin

Kari Heinonen

Liiketoimintajohtaja

Kari vastaa Grantsin rahoitusliiketoiminnan johtamisesta. Karin tausta eri yritysten johto- ja kehitystehtävissä sekä käytännönläheinen ja yrittäjälähtöinen lähestymiskulma varmistavat osaltaan onnistuneet kasvurahoituspalvelut sekä myönteisen asiakaskokemuksen rahoitusprojektien eri vaiheissa. 

0500 100 600
kari.heinonen@grants.fi
Linkedin

Sami Alatalo

Senior Advisor (varatuomari)

Sami on kokenut yritysten rahoituksellisten ja juridisten haasteiden ratkaisija.  Samilla on pitkä käytännön kokemus pankki-, yritysjärjestely- ja liikejuridiikkamaailmasta sekä omakohtaista yrittäjyyskokemusta.

040 826 2066
sami.alatalo@saola.fi
Linkedin

Tarja Pitkänen

Senior Advisor

Tarjalla on kattava kokemus kasvuyritysten rahoituksellisten haasteiden ratkaisemisesta.  Käytännön työ rahoituslaitosten sisältä ja toisaalta yrittäjyyskokemus antavat poikkeuksellisen hyvät lähtökohdat parhaiden mahdollisten rahoituskokonaisuuksien rakentamiselle.

 tarja.pitkanen@grants.fi
Linkedin

Aki Pohjola

Toimitusjohtaja

Grantsin perustajan Akin erityisosaaminen on rahoituskokonaisuuksissa ja liiketoiminnan kehittämisessä. Hänellä on kokemusta sadoista rahoitus- ja kasvukokonaisuuksista.

Aki vastaa Grantsin liiketoiminnasta kokonaisuutena ja keskittyy arjessa varmistamaan yhtiön strategian mukaisen etenemisen.

044 282 2227
aki.pohjola@grants.fi
Linkedin

Lähetä yhteydenotto­pyyntö

Toimipaikat

Jyväskylä:
Kivääritehtaankatu 6E
40100 Jyväskylä

 

Helsinki

 Ei käyntiosoitetta

Oulu

  Ei käyntiosoitetta

Fuengirola

Avenida De Los Boliches 15
Local 4-8
29640 Fuengirola, Spain

Laskutusosoite

Y-Tunnus: 2967478-9
Verkkolasku: 
003729674789
Operaattoritunnus: 003721291126 

Yhteydenotot: laskut@grants.fi