Yhdestä paikasta yrityksellesi soveltuvat tukirahoitukset

Tunnista markkinoiden älykkäimmällä työkalulla, Granted AI:lla, yrityksellesi soveltuvat rahoitusmahdollisuudet ja saa ilmoitus, kun uusia mahdollisuuksia on saatavillasi

Aloita maksuton GrantedAI PRO – Trial 7 pv kokeilujakso nyt!

  • 1/2 • Anna yrityksesi rekisteröity nimi

Yksilöllinen analyysi tukimahdollisuuksistasi

Profiloi yrityksesi ymmärtääksesi rahoituskelpoisuuttasi ja mahdollisuuksiasi rahoitukseen

Tunnista soveltuvat rahoitukset

Vertaa automaattisesti yrityksesi profiilia kymmeniin tukirahoitusinstrumentteihin

onnistumiskomissio

Tiedä ensimmäisenä muutoksista

Anna Granted AI:n pitää sinut ajassa ajantasalla muuttuvassa rahoitusviidakossa

onnistumiskomissio

Suunnittele rahoituspolkusi

Muodosta soveltuvista rahoituksista aikajana ja hyödynnä realiaikaista asiantuntija-apua

On tullut fiilis, että Grantsilla oikeasti välitetään, ja mietitte toiminnot asiakkaan parhaimman mukaan. Granted AI on hyvin selkeä – parhaita sovelluksia mitä olen käyttänyt. On erittäin selvää, että olette tuottaneet meille paljon lisäarvoa!

Antti Lähtevänoja

Toimitusjohtaja, Invested Group Oy

GrantedAI -työkalu on toiminut verrattomana apuna kehittämisrahoitusviidakossa. Erityisesti olemme hyötyneet selkeästä etenemissuunnitelmasta ja ilmoitusten mahdollistamasta nopeasta reagointimahdollisuudesta muun muassa Kustannustukien osalta.

Eero Tilsala

Toimitusjohtaja, Suomen Biovoima Oy

Granted AI on selkeä ja helppokäyttöinen työkalu, joka tiivistetysti kokoaa perustiedot eri tukivaihtoehdoista. Työkalu myös havainnollisesti linjaa, mitkä tuet voisivat oletusarvoisesti olla yrityksen haettavissa ja hyödynnettävissä.

Ilkka Ahola

Toimitusjohtaja, Solution Compass Oy

GrantedAI:n ydinhyöty on kaikessa yksinkertaisuudessaan seuraava: voit nukkua yösi rauhallisemmin tietäen, että palvelu tekee väsymätöntä työtä rahoitusmahollisuuksiesi selvittämiseksi ja niistä viestimiseksi.

GrantedAI – Hinnasto

GrantedAI on hinnoiteltu siten, että jokaisella on mahdollisuus päästä maistamaan sen hyötyjä. GrantedAI Trial tarjoaa mahdollisuuden kokea palvelu ennen ostopäätöstä. GrantedAI Pro takaa kaikki keskeiset ominaisuudet yrityksesi rahoituspolkujen tutkimiseksi ja hankkimiseksi. GrantedAI Advanced on työkalu yrityskehittäjille, jotka auttavat lukuisia asiakkaita matkallaan kohti positiivisia rahoituspäätöksiä.

Sopimusehdoista:
 Sopimusaika on yksi vuosi | Sopimus laskutetaan vuodeksi kerrallaan | Hintoihin lisätään arvonlisävero | Maksuehto on 7 pv netto