Suomen kattavin kasvurahoitustietokanta

GrantedAI tunnistaa yrityksellesi soveltuvat rahoitusmahdollisuudet ja ilmoittaa, kun uusia mahdollisuuksia on saatavilla. Rahoitushakupalvelumme ja GrantedAI muodostavat kombon, joka varmistaa yrityksellesi onnistuneen rahoituspolun.

GrantedAI-kasvurahoitustietokannan maksuton versio saatavilla nyt!

Yksilöllinen analyysi tukimahdollisuuksista

GrantedAI profiloi yrityksesi ymmärtääksesi rahoituskelpoisuuttasi ja mahdollisuuksiasi rahoitukseen

Tunnistaa soveltuvat rahoitukset

GrantedAI vertaa automaattisesti yrityksesi profiilia kymmeniin tukirahoitusinstrumentteihin

onnistumiskomissio

Tiedottaa ensimmäisenä muutoksista

Granted AI:n pitää ajan tasalla muuttuvassa rahoitusviidakossa

onnistumiskomissio

Rahoituspolun suunnittelu

Muodosta soveltuvista rahoituksista aikajana ja hyödynnä sovelluksen reaaliaikaista asiantuntija-apua

GrentedAI tuo yrittäjälle ison edun, koska sen avulla pysyy ajan tasalla eri rahoitusmahdollisuuksista. Lisäksi sinne voi yhdessä Grantsin asiantuntijoiden kanssa suunnitella roadmappia, mitä rahoitusta on järkevää missäkin vaiheessa hakea ja hyödyntää.  Kaikki tämä on vielä visualisoituna ja hyvin kerrottuna.

Aki Soudunsaari

Sarjayrittäjä

GrantedAI -työkalu on toiminut verrattomana apuna kehittämisrahoitusviidakossa. Erityisesti olemme hyötyneet selkeästä etenemissuunnitelmasta ja ilmoitusten mahdollistamasta nopeasta reagointimahdollisuudesta muun muassa Kustannustukien osalta.

Eero Tilsala

Toimitusjohtaja, Suomen Biovoima Oy

Granted AI on selkeä ja helppokäyttöinen työkalu, joka tiivistetysti kokoaa perustiedot eri tukivaihtoehdoista. Työkalu myös havainnollisesti linjaa, mitkä tuet voisivat oletusarvoisesti olla yrityksen haettavissa ja hyödynnettävissä.

Ilkka Ahola

Toimitusjohtaja, Solution Compass Oy

GrantedAI ja Grantsin rahoitushakupalvelu ovat yhdessä kasvuyrittäjän tuki ja turva. Voit nukkua yösi rauhallisemmin, kun GrantedAI tekee jatkuvaa työtä rahoitusmahollisuuksiesi selvittämiseksi ja Grantsin kokeneet rahoitusasiantuntijat hyödyntävät tätä tietoa yrityksesi tukirahoitusasioiden edistämiseen.