fbpx

GrantedAI on navigaattorisi rahoitusviidakossa

Nukkuisitko yösi paremmin tietäen, että yksikään kasvurahoitusmahdollisuus ei valu ohitsesi?

Tilanteet muuttuvat yrityksessäsi ja rahoitusinstrumentit elävät – GrantedAI pitää sinut ajantasalla 

Miltä tuntuisi, jos saisit yhdestä paikasta kaiken kasvurahoituskriittisen tiedon – Julkisen ja vähemmän julkisen? Miten suhtautuisit, jos käyttöösi soveltuvista instrumenteista ei tarvitsisi stressata, vaan saisit jokaisesta ilmoituksen? Nukkuisitko yösi paremmin, jos joku tekisi rahoituksellisten mahdollisuuksiesi puolesta väsymätöntä työtä?

Kasvurahoituskenttää tituleerataan usein viidakoksi, jossa navigoimiseksi tarvitsee tuekseen matkaopasta. Tämä on todistettavasti totta. Mutta olisiko vielä parempi vaihtoehto pyytää avuksi erikoistunut opas, jolla on käytössään GPS-navigoinnin tasoinen älykäs kartta reittien selvittämiseksi?

Me Grantsilla teemme kuukausittain töitä kymmenien kasvurahoitushankkeiden parissa ja näin ollen näkemyksemme aiheeseen on kehittynyt erittäin kattavaksi viimeisten vuosien aikana.

Tosiasiat rahoituskentässä ovat seuraavat:

Rahoitusinstrumentit ovat jatkuvassa muutoksessa – Eilisen tieto on auttamatta vanhaa

Yritykset kehittyvät ajassa – Rahoituspäätökset tehdään aina tuoreimman tiedon pohjalta

Rahoitusinstrumentteja on satoja – Jopa asiantuntijoilla on haasteita pysyä koko rahoituskentän perässä

Instrumenttitieto on hajautunut laajalle – Tieto on parsittava sadoista eri lähteistä

Julkinen tieto ei aina täsmää todellisuuden kanssa – Toisinaan käytäntö ja viestitty sisältö ovat ristiriidassa

Rahoittajamäärä kasvaa jatkuvasti – Markkinoille tulee jatkuvasti uusia toimijoita

Ratkaisu on saavutettavissasi ja hyötysi posketon

Rahoituskentän ongelmakohtien ratkaisemiseksi olemme jo pidemmän aikaa kehittäneet asiantuntijoidemme käyttöön työkalua, joka ulosmittaa käyttövoimansa koneoppimisesta.

Käytännössä olemme rakentaneet rahoitukselliselta kannalta yrityksiä arvioivaa profilointimallia, joka on tehokkaasti sovitettavissa yksittäisiin rahoitusinstrumentteihin.

Koska tässä ei vielä sinänsä ole mitään ammattitaitoa ihmeellisempää, niin kirsikaksi kakun päälle opetamme GrantedAI:ta jatkuvasti todellisista rahoitusprojekteista saatavalla lopputulostiedolla. Voidaan siis sanoa, että ensisijaisesti olemme ratkaisseet sisäistä haastetta pysyä kartalla ja kykyä taata asiakkaille tarjottavan tiedon laatu.

Nyt olemme valmiita julkaisemaan työkalun vaadittavilla lisäominaisuuksilla myös asiakkaidemme päivittäiseen ja pitkäikäiseen käyttöön.

Mitä GrantedAI sitten tekee ja millaisista asioista se pitää huolen puolestasi?

GrantedAI varmistaa, että olet jatkuvasti ajantasalla muuttuvista rahoitusinstrumenteista suhteessa yrityksesi tilanteeseen. Se päivittää yritysprofiiliasi osin automaattisesti ja osin asiantuntijamme toistuvasti toteuttaman haastattelun perusteella.

Lisäksi GrantedAI sisältää jatkuvasti ajantasaisen tiedon lukuisista kasvurahoitusinstrumenteista ja hälyttää, kun uusia mahdollisuuksia on saatavillasi.

Kaupan päälle työkalu tarjoaa kriittistä tietoa yrityskehityksesi tueksi osoittamalla, mistä positiivinen rahoituspäätös jää todennäköisesti roikkumaan. Ja jotta kaikki ei olisi vielä tässä, niin GrantedAI tarjoaa PRO-asiakkuuksille suoran viestikeskusyhteyden asiakkuudesta vastaavan asiantuntijan pakeille – Tiukka paketti, vai mitä?

GrantedScore

kertoo rahoituskelpoisuutesi yhdellä silmäyksellä muuttuvan liiketoiminnan huomioiden

Instrumenttitutka

listaa yrityksellesi todennäköiset ja mahdolliset rahoitukset suhteessa yrityksesi profiiliin

onnistumiskomissio

Ilmoituskeskus

 pitää huolen muutoshistoriasta ja hälyttää uusien instrumenttien auettua hyödynnettäväksesi

onnistumiskomissio

Viestikeskus

mahdollistaa suoran linkin yrityksesi asioista perillä olevan asiantuntijan pöydälle

GrantedAI:n ydinhyöty onkin kaikessa yksinkertaisuudessaan seuraava: voit nukkua yösi rauhallisemmin tietäen, että palvelu tekee väsymätöntä työtä rahoitusmahollisuuksiesi selvittämiseksi ja niistä viestimiseksi.

Työkalun käyttöönotto on tehty poskettoman helpoksi:

1.

Varaa tuotteen etäesittelyaika asiantuntijamme kanssa. Voit joko jättää yhteydenottopyynnön tai varata suoraan ajan asiantuntijamme kalenteriin

2.

Asiantuntijamme etäesittelee tuotteen ja varmistaa, että profilointitiedot tulevat oikein. Tämän jälkeen saat tunnukset GrantedAI:hin

3.

Tunnusten toimituksen yhteydessä valitset yhdessä asiantuntijamme kanssa sinulle sopivimman palvelupaketin

GrantedAI – Hinnasto

GrantedAI on hinnoiteltu siten, että jokaisella on mahdollisuus päästä maistamaan sen hyötyjä. GrantedAI Profile tarjoaa kevyen katsauksen rahoitusmahdollisuuksiisi. GrantedAI Pro takaa kaikki keskeiset ominaisuudet yrityksesi rahoituspolkujen tutkimiseksi ja hankkimiseksi. GrantedAI Advanced on työkalu yrityskehittäjille, jotka auttavat lukuisia asiakkaita matkallaan kohti positiivisia rahoituspäätöksiä.

Sopimusehdoista:
 Sopimusaika on yksi vuosi | Sopimus laskutetaan vuodeksi kerrallaan | Toimitukset aloitetaan 1.3.2021 | Hintoihin lisätään arvonlisävero | Maksuehto on 7 pv netto