Näin tunnistat parhaat tukirahoitukset loppuvuodelle 2023

Vuoden 2023 aikana tukirahoituskentässä on tapahtunut isoja muutoksia. Alkuvuodesta Business Finland uudisti koko tukipakettinsa ja BF-tuet ovat taas haettavissa parin kuukauden kesätauon jälkeen. Myös maaseudun yritystuet rahoituskaudelle 2023-2027 avautuivat haettaviksi kesäkuun jälkipuoliskolla.

Toisaalta uusien hallitusohjelmalinjausten mukaan esimerkiksi yrityksen kehittämispalvelut konsultointipäivineen tullaan lakkauttamaan.

Näiden muutosten myötä on hyödyllistä kerrata, miten tunnistat yrityksellesi parhaiten sopivat ajankohtaiset tukimahdollisuudet. Perehdymme tähän konkreettisesti Suomen laajimman kasvurahoitustietokannan avulla maksuttomassa webinaarissa torstaina 24.8. klo 8.30 alkaen

Webinaarin asiantuntijana toimii Aki Pohjola

Webinaari on maksuton, kestoltaan noin 45 min ja se järjestetään 24.8.2023 klo 8.30 alkaen.

Webinaarissa käsittelemme mm. seuraavia asioita

  • Kuinka hyödynnän Suomen laajinta kasvurahoitustietokantaa ajankohtaisten rahoitusmahdollisuuksien tunnistamisessa?
  • Yrityksen rahoituspolun suunnittelu – miksi rahoituspolku kannattaa suunnitella ja miten se tehdään?
  • Keskeisimmät muutokset pelikentässä – Mistä jokaisen kasvuhaluisen yhtiön on syytä olla kärryillä?

Webinaarin järjestää

Grants Funding Oy on Suomen johtava kasvurahoituksen asiantuntija, joka on toteuttanut menestyksekkäitä kasvurahoitusprojekteja yli 900 asiakkaalle. Yritys on erikoistunut pk-yritysten kasvurahoitushakuihin ja tarjoaa monipuolisia palveluita yrityksille, jotka haluavat kasvattaa liiketoimintaansa ja löytää uusia kasvumahdollisuuksia.

Webinaarin isäntänä toimii Grants Funding Oy:n perustaja ja toimitusjohtaja, Aki Pohjola. Hän on myös pk-yrityssijoittaja ja tuntee kasvurahoituksen alan tämän päivän haasteet ja mahdollisuudet. Pohjola jakaa webinaarissa kokemuksiaan ja tietämystään kasvurahoituksen maailmasta, ja auttaa osallistujia ymmärtämään, miten he voivat hyödyntää kasvurahoituksen mahdollisuuksia yrityksensä kehittämisessä.

Tiivistelmä

Aihe: Näin tunnistat parhaat tukirahoitukset loppuvuodelle 2023
Päivämäärä: 24.8.2023 klo 08.30

Kesto: 45 min
Asiantuntija: Aki Pohjola

Ilmoittautuminen: Webinaariin pääset ilmoittautumaan oheisen lomakkeen kautta

Ilmoittaudu mukaan webinaariin

Grants Funding Oy • Y-tunnus 2967478-9

2019 © Grants Funding Oy