Keskustele maksutta asiantuntijamme kanssa

Usein on hyödyllistä pohtia tukirahoitusmahdollisuuksia ilman sen suurempia sitoomuksia. Tästä syystä tarjoamme hyödyksesi maksuttoman konsultaation asiantuntijamme kanssa. 

Julkinen tukirahoitusviidakko on laajaa kokonaistuntemusta vaativa paikka. Me Grantsilla olemme tehneet työtä erilaisten julkisesti tuettujen kasvu- ja kehittämishankkeiden parissa jo lähes kymmenen vuoden ajan. Tästä syystä väitämmekin tuntevamme keskeiset pelurit ja heidän kriteerinsä, kuin omat taskumme.

Mikäli haluat hyötyä tästä asiantuntemuksesta satojen asiakkaidemme kaltaisesti, niin kehotan varaamaan maksuttoman 15 min keskustelun asiantuntijamme kanssa. Tämä onnistuu oheisella lomakkeella.

Mitä voit odottaa jätettyäsi pyynnön?

  1. Jätä tietosi lomakkeella
  2. Asiantuntijamme on sinuun yhteydessä ja sopii ajan konsultoinnille
  3. Pidätte asiantuntijan kanssa konsultoinnin puhelimitse tai etäneuvotteluyhteydellä sovittuna ajankohtana
  4. Tämän jälkeen voitte pohtia tilannettanne rauhassa tahollanne

Asiakkaidemme kertomaa

”Oli yllättävää, miten helposti tämä prosessi saadaan läpivietyä, jos homman oikeasti osaa. Palvelu oli asiantuntevaa ja Grantsilta sai ihmiset kiinni aina kun oli tarvetta.”

Ilari Kinnunen, AlpaFinlandia Oy

_______________________________________

Grantsin avulla asiat hoituivat asiantuntevasti ja meidän kannalta äärimmäisen helposti. He tekivät meille alusta lähtien rahoitussuunnitelman, jonka mukaan on voitu edetä ilman huolia.”

Rainer Mannersuo, AT-Air Oy

_______________________________________

”Yhteistyötä on tehty jo useamman vuoden ajan äärimmäisen menestyksekkäästi. Ensimmäisessä vaiheessa haimme Tempo-rahoituksen ja toisessa vaiheessa Finnpartnershipin Liikekumppanuustuen”

Eero Tilsala, Suomen Biovoima Oy

Asiantuntijaterveisin,
Aki Pohjola
toimitusjohtaja
Grants Funding Oy

 

 

 

Haluatko keskustella tukirahoitukseen erikoistuneen asiantuntijan kanssa asiasta?

Grants Funding Oy • Y-tunnus 2967478-9

2023 © Grants Funding Oy