Business Finland julkaisee kierrätys- ja uudelleenkäyttöinvestointituen hakumateriaalit ja niihin liittyvät lisätiedot 15.9.2021 Suomen kestävän kasvun ohjelman sivulla. Rahoituksella pyritään edistämään elinkeinorakenteen uudistumista ja tukemaan suomalaisten yritysten kestävien ratkaisujen kilpailuetua.

Kestävän kasvun rahoitus

Kestävän kasvun innovaatiohankkeita on päätetty rahoittaa vuosien 2021-2023 aikana Business Finlandin toimesta 150-170 miljoonalla eurolla osana EU:n elpymisvälinettä. Rahoitushakuihin on varattu loppuvuodeksi 2021 10 miljoona euroa ja vuodeksi 2022 70 miljoonaa euroa. Rahoituksella halutaan kiihdyttää eri teollisuuden alojen sivu- ja jätevirtojen sekä muiden merkittävien ympäristöä kuormittavien materiaalien uudelleenkäyttöä ja kierrätystä.

Selvitä julkisen rahoituksen rahoituskelpoisuutesi maksuttomalla pikatestillämme. Pikatestin pääset täyttämään TÄSTÄ.

Kohderyhmä

Kohderyhmänä ovat Suomessa toimivat yritykset, jotka keskittyvät sivuvirtojen ja eri materiaalien uudelleenkäyttöön ja tekevät jätevirtojen kierrätystä ja teollisia investointeja tai pilotointi- ja demostraatiolaitoksia.

Haussa voidaan ottaa huomioon hyvin menestyneet hakemukset, joille rahoitusta ei riittänyt 16.4.2021 päättyneessä kevään kiertotalouden investointuavustushaussa. Tälläisissä tapauksissa Business Finland ottaa itse hakijoihin yhteyttä ja on valmistauduttava toimittamaan mahdollisia lisätietoja, mikäli hakemus halutaan olevan mukana syksyn hakukierroksessa.

Rahoitus ei rasita de minimis- eikä komission tilapäistä tukiohjelman kiintiöitä.

Pyydä tarjous rahoitushakuprojektista

Mikäli kierrätys- ja uudelleenkäyttöinvestointeihin liittyvä projekti kiinnostaa, niin kehotamme pyytämään tarjouksen rahoitushakuprojektiin liittyen:

Pyydä tarjous TÄSTÄ »

Tästä ja muista rahoituskentän muutoksista saat ensimmäisenä tiedon GrantedAI-sovelluksestamme. Ota GrantedAI:n 7 päivän koekäyttöjakso käyttöön TÄSTÄ

Suomen parasta osaamista julkiseen rahoitukseen

Eniten onnistuneita hakemuksia, edistynein softa ja happotestatut prosessit. Näillä eväillä autamme useampia kasvuyrityksiä onnistuneelle rahoituspolulle, kuin kukaan muu.