Business Finlandin Talent-rahoitus on tarkoitettu pk- ja midcap-yrityksille, jotka haluavat tukea organisaationsa kykyä kasvattaa kansainvälisten osajien määrää. Rahoitus on tarkoitettu projekteille, jotka kohdistuvat työ-, organisaatio- ja johtamiskäytäntöihin. Rahoituksen kokonaisbudjetti voi olla 100 000€, josta 50 000€ (50%) voidaan myöntää tukena.

Kansainvälisen organisaation kasvuun ja kehittämiseen

Projekteissa voidaan esimerkiksi kehittää rekrytointiprosessia, muuttaa johtamistyötä, rakentaa kansainvälistä kulttuuria tai skaalata johtamismallia. Rahoituksen saamiseksi vaaditaan, että yrityksellä on työntekijöitä ja sillä on tiimi, joka on sitoutunut projektiin. Lisäksi yrityksellä tulee olla innovatiivinen tuote, kilpailuetu ja kasvuvisio.

  • Rekrytointiprosessin kehittäminen: Rahoituksen avulla yritys voi kehittää rekrytointiprosessiaan, jotta se pystyy löytämään ja rekrytoimaan parhaat kansainväliset osaajat. Tämä voi sisältää kehittämistyötä rekrytoinnin ja hakuprosessien parantamiseen sekä kansainvälisten osaajien etsimiseen tarkoitettujen työkalujen hyödyntämiseen
  • Johtamistyön muutos: Talent-rahoituksen avulla yritys voi kehittää ja vauhdittaa johtamistyön muutosta, jotta se pystyy paremmin hallitsemaan kansainvälistä toimintaa. Tämä voi sisältää laaja-alaista kehittämistä, joka kohdistuu johtamismalleihin ja -käytäntöihin
  • Kansainvälisen kulttuurin rakentaminen: Rahoituksen avulla yritys voi tukea kansainvälisen kulttuurin rakentamista, jotta se pystyy paremmin hallitsemaan ja hyödyntämään kansainvälisen toimintaympäristön mahdollisuuksia.
  • Johtamismallien skaalautuva rakentaminen: Talent-rahoituksen avulla yritys voi tukea johtamismallien skaalautuvaa rakentamista, jotta se pystyy hallitsemaan ja skaalaamaan kansainvälistä toimintaa.

Business Finlandin Talent-rahoitus tarjoaa yrityksille mahdollisuuden kehittää ja vahvistaa kansainvälistä kasvua. Se on erinomainen tilaisuus saada tukea projekteihin, jotka auttavat yritystä kasvattamaan kansainvälistä osaa liiketoiminnassaan. Rahoitus on tärkeä tuki yrityksille, jotka haluavat kasvaa ja menestyä kansainvälisesti.

Keskustele aiheesta asiantuntijamme kanssa

Varaa näppärästi aika keskustellaksesi asiantuntijamme kanssa Talent-rahoitukseen liittyen. Tapaamisen aikana läpikäymme yrityksesi nykytilanteen, keskustelemme potentiaalisesta kehittämishankkeesta ja katsomme, josko yhteistyölle löytyy edellytyksiä.


Miikka Liimatainen

Mittava kokemus yritysrahoitus- ja kehittämissektorista. Liimatainen on palvellut jo vuosien ajan asiakasyrityksiään haastavissa liiketoiminnan kasvuun tähtäävissä projektikokonaisuuksissa. Erityisosaaminen hänellä kohdistuu kasvukokonaisuuksien käyttöpääomajärjestelyihin, sekä julkisen rahoituksen hakuihin. 

Varaa aika Miikan kanssa

Suomen parasta osaamista julkiseen rahoitukseen

Eniten onnistuneita hakemuksia, edistynein softa ja happotestatut prosessit. Näillä eväillä autamme useampia kasvuyrityksiä onnistuneelle rahoituspolulle, kuin kukaan muu.