Rahoitushaku

Kaikki mitä teemme tähtää positiiviseen, oikea-aikaiseen ja kasvua palvelevaan kasvurahoitusketjuun

 

Rahoituskenttä on haastava hallittava
kokeneimmillekin kasvajille

1. Haastava hakea

Mitäpä jos kasvurahoituksen hyödyntäminen olisikin vaivatonta, selkeää ja sujuvaa? Jos rahoitusinstrumentit
olisivat selkeästi hahmotettavissa ja haettavissa? 

2. Valtava määrä instrumentteja

Mitä jos tehtäväsi yrittäjänä ei olisikaan olla jatkuvasti ja omaan selvitystyöhön tukeutuen selvillä sadoista eri vaihtoehdoista tukirahoitusviidakossa tai yrityslainamarkkinassa?

3. Navigointi kysyy osaamista

Minne olla yhteydessä ja kuinka vuosien aikana rahoituspolku rakentuu? Miten suhtautuisit, jos matkasi tukena olisi ammattilainen, jonka työtä tukee GPS-navigaattorin kaltainen älykäs karttasovellus?

4. Dokumentaatio vaatii tarkkuutta

Kuulostaisiko poikkeuksellisen hienolta, jos voisit turvallisin mielin siirtää tarkkuutta ja kokemusta vaativan kirjoitus- ja dokumentointityön asiantuntijan pöydälle ja välttäisit nyanssivirheistä johtuvat negatiiviset päätökset sekä oman aikasi tuhlaamisen?

En halua nähdä yhdenkään innovaation kaatuvan töpeksittyyn rahoitus­kokonaisuuteen. Työmme tarkoitus on tehdä kasvurahoitushausta hyville firmoille niin miellyttävää, että prosessi saa hymyilemään. Pääsette keskittymään omaan tekemiseen!

Aki Pohjola

toimitusjohtaja
Grants Funding Oy

Asiantuntijaltamme saat kattavan ja selkeän analyysin yrityksen rahoitettavuudesta ja parhaiten sopivista instrumenteista.

Kasvurahoitus vaivattomasti

Palvelemme asiakkaitamme selkeällä ja virtaavalla prosessilla, jonka päässä yli 90% todennäköisyydellä siintää positiivinen rahoituspaketti.

1. Analyysi

GrantedAI antaa selkeän kuvan rahoitusmahdollisuuksista suhteessa yrityksesi tilanteeseen. 

2. Rahoitus-suunnitelma

Muodostaa yrityksesi kannalta parhaan mahdollisen kokonaisuuden ja asettaa hyödynnettävät instrumentit sopivaan järjestykseen aikajanalle

onnistumiskomissio

3. Rahoitushaku

Tekee kirjoitus ja dokumentointityön puolestasi sekä ohjaa byrokratian rattaissa kohti vauhdikasta ja positiivista rahoituspäätöstä

onnistumiskomissio

4. Hankeraportointi

Varmistaa, että myönteiset rahoituspäätökset toteutuvat kokonaisuudessaan ja ehtojen mukaisesti ilman turhaa kitkaa

”Projekti on sujunut tosi hyvin, jäänyt erittäin positiivinen fiilis. Säntillistä ja asiantuntevaa palvelua, sekä lämminhenkisiä kohtaamisia.”

Aki Soudunsaari – Grantsin palveluiden puolestapuhuja

Sarjayrittäjä Aki Soudunsaari on luottanut usean eri yrityksensä tukirahoitusasiat Grantsin hoitoon. Akin vilpitön suositteluhalukkuus ja laajat verkostot ovat myös tuoneet uusia asiakkaita Grantsin kasvurahoituspalveluiden pariin. Tässä artikkelissa Aki avaa omaa taustaansa sekä sitä, miten tiet kohtasivat Grantsin kautta ja kuinka yhteistyö on sujunut.

NHA – elintapavalmennuksen edelläkävijä löysi Grantsista kumppanin rahoitushakuihin

NHA:n perustaja Tapani Määttä suosittelee Grantsia kaikille yrittäjille, jotka tarvitsevat rahoitusta liiketoimintansa kehittämiseen.

Grants vauhdittaa ekologisen lastentarvikevalmistajan kasvutarinaa

Grantsin avulla saadulla rahoituksella Skandino on voinut tuoda ekologisia lastentarvikkeitaan yhä useampien ihmisten saataville. Onnistuminen mahdollistaa Skandinon innovointi- ja tuotekehitystyön jatkossakin.

Askele hakee kasvua uuden rahoituksen turvin

Askele Oy:n Matti Tiilikainen suosittelee Grantsin palveluita kaikille, jotka tarvitsevat rahoitusta liiketoimintansa kehittämiseen.

Book Salon on saanut Grantsin avulla useita positiivisia rahoituspäätöksiä

Book Salonin toimitusjohtaja Harri Myllylä suosittelee Grantsia kaikille yrittäjille, jotka tarvitsevat rahoitusta liiketoimintansa kehittämiseen ja kasvattamiseen. “Grantsin kanssa on helppo ja mutkaton toimia. Yhteistyössä on myös sopivasti myös pilkettä silmäkulmassa!” hän toteaa.

Teamspective – T&K-lainahakemus maaliin Grantsin avulla

”Päätettiin itse tehdyn hakemuksen jälkeen, että parempi tehdä kerralla kunnolla ja ottaa yhteyttä Grantsiin”

Incoach Esports – Rahoitussuunnitelman avulla kohti positiivisia rahoituspäätöksiä

”Päätettiin itse tehdyn hakemuksen jälkeen, että parempi tehdä kerralla kunnolla ja ottaa yhteyttä Grantsiin”

Forest Pharmacy – Vastuullista ja innovatiivista luonnonkosmetiikkaa

“Halusimme kumppanin, jonka avulla hakemukset saadaan kerralla maaliin“

Palveluiden kokonaisuus yllätti Xhomen

“Teillä ei ole turhia prosesseja, jotka vievät ylimääräistä aikaa. Toiminta Grantsin kanssa ei ole sellaista hidasta byrokraattista toimintaa, vaan nopeaa, suoraviivaista ja selkeää.”

Nordic Drones – kasvua ja kansainvälistymistä kehittämisavustuksella

”Grantsin apu tulee siinä, että pystytte hallinnoimaan ja hoitamaan hankedokumentaation maksatukset sekä kokonaisuudet.”