Rahoitushaku

Kaikki mitä teemme tähtää positiiviseen, oikea-aikaiseen ja kasvua palvelevaan kasvurahoitusketjuun

 

Rahoituskenttä on haastava hallittava
kokeneimmillekin kasvajille

1. Haastava hakea

Mitäpä jos kasvurahoituksen hyödyntäminen olisikin vaivatonta, selkeää ja sujuvaa? Jos rahoitusinstrumentit
olisivat selkeästi hahmotettavissa ja haettavissa? 

2. Valtava määrä instrumentteja

Mitä jos tehtäväsi yrittäjänä ei olisikaan olla jatkuvasti ja omaan selvitystyöhön tukeutuen selvillä sadoista eri vaihtoehdoista tukirahoitusviidakossa tai yrityslainamarkkinassa?

3. Navigointi kysyy osaamista

Minne olla yhteydessä ja kuinka vuosien aikana rahoituspolku rakentuu? Miten suhtautuisit, jos matkasi tukena olisi ammattilainen, jonka työtä tukee GPS-navigaattorin kaltainen älykäs karttasovellus?

4. Dokumentaatio vaatii tarkkuutta

Kuulostaisiko poikkeuksellisen hienolta, jos voisit turvallisin mielin siirtää tarkkuutta ja kokemusta vaativan kirjoitus- ja dokumentointityön asiantuntijan pöydälle ja välttäisit nyanssivirheistä johtuvat negatiiviset päätökset sekä oman aikasi tuhlaamisen?

Valtteri Ylimäki

Rahoitussuunnitelman kautta saimme roadmapin, joka kertoo missä järjestyksessä tulevia rahoituksia haetaan ja miten niihin hyödynnetään Grantsin resursseja. Yhdessä Grantsin kanssa pidämme huolen, että tunnistamme kaikki yrityksemme suuntaa ja strategiaa tukevat tukimahdollisuudet ja hyödynnämme niitä täysimääräisesti de minimis -kiintiön puitteissa.

Valtteri Ylimäki

talousjohtaja
Trustmary

Asiantuntijaltamme saat kattavan ja selkeän analyysin yrityksen rahoitettavuudesta ja parhaiten sopivista instrumenteista.

Jatkuva tukirahoituspalvelumme

Palvelemme asiakkaitamme selkeällä ja virtaavalla prosessilla, jonka päässä yli 90% todennäköisyydellä siintää positiivinen rahoituspaketti. Tuotamme jatkuvaa tukirahoituspalvelua, jonka tavoitteena on hyödyntää optimaalisesti erilaisia yrityksen kasvua ja kehittymistä palvelevia rahoitusvaihtoehtoja.

1. Analyysi

GrantedAI antaa selkeän kuvan rahoitusmahdollisuuksista suhteessa yrityksesi tilanteeseen. 

2. Rahoitus-suunnitelma

Muodostaa yrityksesi kannalta parhaan mahdollisen kokonaisuuden ja asettaa hyödynnettävät instrumentit sopivaan järjestykseen aikajanalle

onnistumiskomissio

3. Rahoitushaku

Tekee kirjoitus ja dokumentointityön puolestasi sekä ohjaa byrokratian rattaissa kohti vauhdikasta ja positiivista rahoituspäätöstä

onnistumiskomissio

4. Hankeraportointi

Varmistaa, että myönteiset rahoituspäätökset toteutuvat kokonaisuudessaan ja ehtojen mukaisesti ilman turhaa kitkaa

Grantsin rahoitushakupalvelu säästää paljon yrittäjän aikaa ja harmaita hiuksia. Grants on asiantuntijataho, joka pystyy tehokkaalla ajankäytöllä hoitamaan yritysteni rahoitusasiat kuntoon. Siksi se on todella tärkeä tuki.

Jyväskylän Yritystehdas käyttää GrantedAI Advanced -palvelua rahoitusneuvonnassa

Jyväskylän Yritystehdas on hyödyntänyt GrantedAI Advanced -palvelua jo pitkään asiakkaidensa rahoitusneuvonnan tukena.

Wannado Marketing kansainvälistää asiakkaitaan Grantsin tuella

Wannado Marketingin toimitusjohtaja Kaisa Tervahauta avaa kansainvälistymiseen erikoistuneen markkinointiyrityksensä kumppanuutta Grantsin kanssa.

Trustmary x Grants – jatkuvan tukirahoituskumppanuuden hyödyt

Trustmaryn perustajiin kuuluva talousjohtaja Valtteri Ylimäki kertaa yrityksensä kasvutarinaa sekä tukirahoitusyhteistyötä Grantsin kanssa.

Aki Soudunsaari – Grantsin palveluiden puolestapuhuja

Sarjayrittäjä Aki Soudunsaari on luottanut usean eri yrityksensä tukirahoitusasiat Grantsin hoitoon. Akin vilpitön suositteluhalukkuus ja laajat verkostot ovat myös tuoneet uusia asiakkaita Grantsin kasvurahoituspalveluiden pariin. Tässä artikkelissa Aki avaa omaa taustaansa sekä sitä, miten tiet kohtasivat Grantsin kautta ja kuinka yhteistyö on sujunut.

NHA – elintapavalmennuksen edelläkävijä löysi Grantsista kumppanin rahoitushakuihin

NHA:n perustaja Tapani Määttä suosittelee Grantsia kaikille yrittäjille, jotka tarvitsevat rahoitusta liiketoimintansa kehittämiseen.

Grants vauhdittaa ekologisen lastentarvikevalmistajan kasvutarinaa

Grantsin avulla saadulla rahoituksella Skandino on voinut tuoda ekologisia lastentarvikkeitaan yhä useampien ihmisten saataville. Onnistuminen mahdollistaa Skandinon innovointi- ja tuotekehitystyön jatkossakin.

Askele hakee kasvua uuden rahoituksen turvin

Askele Oy:n Matti Tiilikainen suosittelee Grantsin palveluita kaikille, jotka tarvitsevat rahoitusta liiketoimintansa kehittämiseen.

Book Salon on saanut Grantsin avulla useita positiivisia rahoituspäätöksiä

Book Salonin toimitusjohtaja Harri Myllylä suosittelee Grantsia kaikille yrittäjille, jotka tarvitsevat rahoitusta liiketoimintansa kehittämiseen ja kasvattamiseen. “Grantsin kanssa on helppo ja mutkaton toimia. Yhteistyössä on myös sopivasti myös pilkettä silmäkulmassa!” hän toteaa.

Teamspective – T&K-lainahakemus maaliin Grantsin avulla

”Päätettiin itse tehdyn hakemuksen jälkeen, että parempi tehdä kerralla kunnolla ja ottaa yhteyttä Grantsiin”

Incoach Esports – Rahoitussuunnitelman avulla kohti positiivisia rahoituspäätöksiä

”Päätettiin itse tehdyn hakemuksen jälkeen, että parempi tehdä kerralla kunnolla ja ottaa yhteyttä Grantsiin”