Helmikuun 4. päivä tuli täyteen 365 toiminnantäyteistä päivää Grantsin parissa. Ajattelinkin näin blogimuodossa avata hieman syntyneitä tuloksia ja tulevaisuuden näkymiämme. Ehkäpä pyrin jopa tarjoamaan näkemykseni syistä, jotka ovat siivittäneet porukkamme ensimmäisiin kestäviin onnistumisiin ja puhaltaneet kulttuurimme kasvupolulle.

Ensimmäiset 365 päivää:

  • Liikevaihto n. 420 000 €
  • Uusia asiakkuuksia n. 180 kpl
  • Uusia työpaikkoja n. 7 kpl
  • Miljoonia euroja kasvuprojekteihin

Ja mikä parasta, kaikki keskeiset seuraamamme mittarit näyttävät trendinä koilliseen. Näin siis markkinointi-, myynti-, tuotanto-, asiakastyyvyväisyys- kuin laskutusmittareidenkin osalta. Palvelumme kiinnostaa ja tuottaa todistetusti merkittävää arvoa asiakkaillemme.

Vuosi on ollut antoisa, mutta mitäpä siintää tulevaisuudessa?

Vuoden 2020 aikana olemme vakaasti aikeissa panostaa edelleen kasvuun ainakin kolmella rintamalla.

  1. Merkittävä päätös on ladata reilusti ruutia teknologiaprojektiin, jonka uskomme lisäävän kykyämme tuottaa poikkeuksellista asiakashyötyä kasvurahoituksen saralla. Projektin tiimoilta etsimmekin paraikaa CTO:ta vastaamaan kehityshankkeesta.
  2. Investoimme organisaation ja osaamisen kasvuun rekrytoimalla huippuammattilaisia sekä kaupallisiin tehtäviin että asiantuntijarooleihin. Vuoden aikana toivomme voivamme paisuttaa henkilöstömäärää selvästi kohti kahtakymmentä.
  3. Lataamme paukkuja kumppanityöhön, jotta roolimme kasvurahoituksen työrukkasena vahvistuisi päivä päivältä.

Näiden toimenpiteiden uskomme mahdollistavan ainakin tuplaantuvan liikevaihdon, ronskisti laveamman asiakashankinnan ja entistäkin virtaavamman asiantuntijatyön. Kaikki tietysti siitä yksinkertaisesta syystä, että asiakkaamme voisivat pulskemmin.

Parasta ensimmäisessä vuodessa on ollut se, että aamulla herätessä on ollut virtaa lähteä ja tehdä, sillä niin asiakkaat kuin työkaveritkin ovat olleet enemmän energian lähteitä kuin niiden syöppöjä. Ensimmäisestä vuodesta ei voi kuin olla poskettoman kiitollinen. 

Kulttuurimme peruskiviksi alkavatkin mielestäni hahmottumaan ainakin seuraavat kolme maksiimia:

A) Yhteisö – Yhteinen palvelu, yhteinen palkitseminen ja yhteinen suunta vahvistavat yhteisöä
B) Avunanto – Antamalla apua ja aikaa saat sitä myös osaksesi
C) Energia – Energia tarttuu, joten jaksa tartuttaa

Mennään kohti tulevaa ja toistaiseksi parasta vuotta 2020. Vamos!

Suomen parasta osaamista julkiseen rahoitukseen

Eniten onnistuneita hakemuksia, edistynein softa ja happotestatut prosessit. Näillä eväillä autamme useampia kasvuyrityksiä onnistuneelle rahoituspolulle, kuin kukaan muu.