ELY-keskusten yrityksille tarjoamien Analyysi- ja Konsultointi-päivien hintaa laskettiin keväällä koronakriisin takia 30 euroon (+ alv) konsultointipäivää kohden. Tätä alempaa hintatasoa voi hyödyntää vielä 23.9. asti, jonka jälkeen hinnat palautuvat ennalleen.

Hakemus palveluun on siis jätettävä viimeistään 23.9., jos haluaa palvelua tuolla edullisemmalla hinnalla. Hakea voi täältä.

Yritysten kehittämispalvelut on ELY-keskusten palvelu, jolla tarjotaan valtion osittain rahoittamaa liiketoiminnan ja osaamisen kehittämisen palvelua pk-yrityksille.

Etenkin Konsultointi-palvelut ovat olleet suosittuja meidänkin asiakkaidemme keskuudessa esimerkiksi liiketoiminnan suunnittelussa ja siihen liittyvään strategiatyössä. Palveluiden tarkempi sisältö räätälöidään aina yrityksen tarpeisiin.

Normaalitilanteessa kehittämispalveluiden konsultointipäiviä myönnetään ainoastaan yrityksille, joilla on takanaan yksi tilikausi, mutta koronan aiheuttamassa poikkeustilanteessa kehittämispalveluita on myönnetty myös tuoreemmille yrityksille.

Kehittämispalvelujen hinnat palautuvat 24.9.2020 muutosta edeltäneelle tasolle, eli Analyysi-palvelun päivähinta yritykselle on 220 euroa (+alv) ja Konsultointi-palvelun 300 euroa (+ alv). Valtion tuki kehittämispalveluihin on silloinkin merkittävä: valtion rahoitusosuus Analyysi-palvelusta on 80 prosenttia ja Konsultointi-palvelusta 75 prosenttia.

Lue lisää ja hae palvelua (edullisempi hinta voimassa 23.9. asti)

Suomen parasta osaamista julkiseen rahoitukseen

Eniten onnistuneita hakemuksia, edistynein softa ja happotestatut prosessit. Näillä eväillä autamme useampia kasvuyrityksiä onnistuneelle rahoituspolulle, kuin kukaan muu.