Haemme kasvuyritysten rahoituspolkujen rakentamisesta kiinnostunutta, kehittymishaluista henkilöä osaksi valtakunnallisestikin kovatasoista yritysten kasvurahoitustiimiämme. Työskentelypaikan voit valita Jyväskylässä ja Helsingissä sijaitsevien toimistojemme väliltä.

Grants

Olemme kasvurahoitushakujen asiantuntija. Toimimme kasvuhakuisten ja kansainvälistyvien yritysten apuna rahoitusviidakossa asiakasyritysten koko rahoitusprojektin osalta – niin rahoituksen validoinnissa ja hakemisessa kuin myös projektien suunnittelussa ja raportoinnissa. Autamme rahoitusprojekteillamme satojen yritysten kasvuprojekteja vuosittain. Tällä hetkellä meillä työskentelee jo toistakymmentä asiantuntijaa, ja Jyväskylässä sijaitsevan tukikohtamme lisäksi meillä on toimipisteet myös Turussa sekä Helsingissä. Varsinkin tällä hetkellä palvelemme kotimaassa ja ulkomailla olevia asiakkaitamme pääosin etänä, nykyaikaisilla etätyöohjelmistoilla. Asiakasprojektimme painottuvat yritysten hakemaan kansainvälisen kasvuun tai merkittävään kotimaiseen investointikokonaisuuteen. Keskitymme erityisesti tukimuotoiseen rahoitukseen sekä vieraan pääoman järjestelyihin. Tyypillisiä rahoittajia projekteissa ovat mm. Business Finland, ELY-keskus, Ruokavirasto ja Finnvera. Hyödynnämme työssämme voimakkaasti digitalisaatiota ja kehittämäämme Granted AI -rahoitusportaalia.

Hankemuotoilija

Hankemuotoilijan merkityksellisessä roolissa vastaat yhdessä asiantuntijatiimimme kanssa siitä, että asiakkaidemme kasvurahoitustarpeet tulevat täytetyksi parhaalla mahdollisella kokonaisratkaisulla. Pääset osallistumaan asiakaskohtaisiin rahoitusprojekteihin alkaen ensimmäisestä projektipalaverista,  koko rahoitusprojektin päättymiseen asti. Työssäsi muotoilet sovitun suunnitelman ja tavoitteiden mukaisia hankekokonaisuuksia ja näin osaltasi autat rahoitusprojektien toteutumista asiakkaidemme odotusten mukaisesti. Tehtävänkuva sisältää merkittävästi kasvu- ja rahoitusprojektien kuvauksiin liittyvää kirjoitustyötä, joten tekstintuottamisen on oltava sinulle luontevaa ja mielekästä. Odotamme valittavalta henkilöltä ymmärrystä yritys- ja liiketoiminnan lainalaisuuksista, laadukasta tekstintuotto- ja dokumentointikykyä, aktiivisuutta ja oma-aloitteisuutta sekä aitoa kiinnostusta rahoitusalaa ja kasvuyrityksiä kohtaan. Meillä saat kovatasoisen tuen ja ohjauksen pk-yritysten kasvurahoitusmaailmaan, miellyttävän ja kannustavan työympäristön sekä selkeät ammatilliset etenemismahdollisuudet kohti vaativampia asiantuntijatehtäviä. Työskentelemme työpareissa ja tiimeissä, mikä osaltaan tukee sinua menestymään työssäsi.

Hankemuotoilijan tehtävässä korostuvat:

 • Hakemustekstien tuottaminen ja muu hankedokumentointi
 • Monipuoliset selvitys- ja tukitehtävät, kuten
  • asiakaspalavereihin osallistuminen
  • ajankohtaisen tiedon keruu sekä dokumentointi eri lähteistä

Näistä on hyötyä hankemuotoilijana työskennellessäsi:

 • Aiempi kokemus rahoitushankkeiden parissa toimimisesta
 • Yritys- ja liiketoimintaymmärrys
 • Kyky sisäistää nopeasti oleellinen suuresta tietomäärästä
 • Ratkaisukeskeinen asenne ja kyky priorisoida asioita
 • Englannin kielen taito

Hakeminen

Jätä hakemuksesi sähköpostitse osoitteeseen jussi.saarinen@grants.fi (050 341 2524) 27.6.2021 mennessä otsikolla ”Hankemuotoilija – kesä 2021”. Voit esittää hakemuksessa myös palkkatoiveesi. Hakemusten käsittely aloitetaan välittömästi ja haastattelut käydään kesä-elokuussa. Lisätietoja tehtävästä, työnkuvasta ja työyhteisöstä antaa rahoitusjohtaja Jussi Saarinen.

Suomen parasta osaamista julkiseen rahoitukseen

Eniten onnistuneita hakemuksia, edistynein softa ja happotestatut prosessit. Näillä eväillä autamme useampia kasvuyrityksiä onnistuneelle rahoituspolulle, kuin kukaan muu.