Oletko hiljattain kiinnostunut PK-yrityksistä ja kasvun kehittämisestä vai jo kokeneempi rahoituksen/kasvun asiantuntija?

Haemme hankemuotoilijaa tai rahoitusasiantuntijaa työskentelemään osana kasvurahoitukseen erikoistunutta tiimiämme. Voit työskennellä osana Helsingin tai Jyväskylän tiimiämme.

Grants

Grants on perustettu vuonna 2019, mutta palvelumme on saanut alkunsa jo kymmenisen vuotta sitten. Olemme kasvurahoitushakujen asiantuntija, ja tarkoituksenamme on toimia yritysten apuna rahoitusviidakossa – sekä sopivan rahoituksen etsimisessä ja hakemisessa että hankkeiden suunnittelemisessa ja raportoimisessa. Vuosien saatossa olemme auttaneet jo satoja asiakkaita.

Työllistämme tällä hetkellä 11 asiantuntijaa, ja Jyväskylässä sijaitsevan tukikohtamme lisäksi meillä on toimipisteet myös Turussa sekä Helsingissä. Palvelemme asiakkaita näppärästi etänä missä vain.

Useimmiten Grantsin projektit liittyvät kansainvälisen kasvun hakemiseen tai merkittävään kotimaiseen investointikokonaisuuteen. Keskitymme erityisesti tukimuotoiseen rahoitukseen sekä vieraan pääoman järjestelyihin. Tyypillisiä rahoittajia projekteissa ovat mm. Business Finland, ELY-keskus, Ruokavirasto ja Finnvera.

Hankemuotoilija tai rahoitusasiantuntija

Hankemuotoilijana tai rahoitusasiantuntijana vastaat yhdessä asiantuntijatiimimme kanssa siitä, että asiakkaidemme kasvurahoitustarpeet tulevat täytetyksi parhaalla mahdollisella kokonaisratkaisulla. Työsi on muotoilla suunnitelman mukaisia hankekokonaisuuksia ja näin ollen edesauttaa asiakastarpeen täyttämistä.

Edellytämme hakijalta ymmärrystä yritystoiminnan lainalaisuuksista, laadukasta tekstintuotto- ja dokumentointikykyä sekä kiinnostusta rahoitusten maailmaan ja asiakkaiden kasvuhaasteiden ratkaisemiseen.

Tarjoamme korkeatasoisen ohjauksen PK-yritysten kasvurahoitusmaailmaan, äärimmäisen miellyttävän ja kannustavan työympäristön sekä selkeät ammatilliset etenemismahdollisuudet.

Hankemuotoilijan tehtävässä korostuvat:

 • Hakemustekstien tuottaminen
 • Hankedokumentointi
 • Erilaiset selvitykselliset tehtävät, kuten
  • asiakaspalavereihin osallistuminen
  • ajankohtaisen tiedon keruu sekä dokumentointi eri lähteistä

Rahoitusasiantuntijan tehtävässä korostuvat edellisten lisäksi:

 • Asiakasyhteydenpito
 • Asiakasyritysten kasvupolkujen suunnittelu
 • Projektinhallinta

Näistä on hyötyä hankemuotoilijana tai rahoitusasiantuntijana työskennellessäsi:

 • Aiempi kokemus rahoitushankkeiden parissa toimimisesta
 • Kyky sisäistää nopeasti suuria asiakaskokonaisuuksia
 • Ratkaisukeskeinen asenne ja kyky priorisoida asioita
 • Englannin kielen taito

Hakeminen

Jätä hakemuksesi sähköpostitse osoitteeseen jussi.saarinen@grants.fi (050 341 2524) 30.10.2020 mennessä otsikolla ”Hankemuotoilija/rahoitusasiantuntija – syksy 2020”. Hakemusten käsittely aloitetaan välittömästi. Lisätietoja tehtävästä, työnkuvasta ja työyhteisöstä antaa Jussi Saarinen.

Suomen parasta osaamista julkiseen rahoitukseen

Eniten onnistuneita hakemuksia, edistynein softa ja happotestatut prosessit. Näillä eväillä autamme useampia kasvuyrityksiä onnistuneelle rahoituspolulle, kuin kukaan muu.