Haemme hankemuotoilijaa tekemään työtään osana kasvurahoitukseen erikoistunutta rahoitustiimiämme. Eduksi laskemme kevyenkin kokemuksen rahoitushakujen maailmasta.

Hankemuotoilija

Työtehtäväsi sisältää aimo annoksen kirjallista dokumentointityötä, joten tekstisisällön tuottamisen on oltava mukavuusalueellasi. Teet työtäsi tiiviissä yhteistyössä rahoitusasiantuntijamme kanssa. Tehtäväsi on aktiivisesti tukea rahoitusasiantuntijamme työtä asiakasprojektien tuotannollisissa, tutkimuksellisissa ja viestinnällisissä tehtävissä.

Työsi sisältää:

  • Asiakasyhteydenpitoa
  • Projektimuotoilua
  • Hankedokumentointia
  • Erilaisia selvityksellisiä tehtäviä
  • Järjestelmähallinnointia

Hankemuotoilijana vastaat yhdessä rahoitusasiantuntijamme kanssa, että asiakkaidemme kasvurahoitustarpeet tulevat täytetyksi parhaalla mahdollisella kokonaisratkaisulla. Työsi on muotoilla kirjallisesta sisällöstä suunnitelman mukaisia hankekokonaisuuksia ja näin ollen edesauttaa asiakastarpeen täyttämistä.

Edellytämme hakijalta laadukasta tekstituotannon kykyä, kiinnostusta asiakkaiden kasvuhaasteiden ratkaisemiseen, sekä jonkin tasoista kokemusta rahoitushankkeista. Emme kuitenkaan edellytä vuosien kokemusta toimialalta.

Vastavuoroisesti tarjoamme korkeatasoisen ohjauksen Pk-yritysten kasvurahoitusmaailmaan, äärimmäisen miellyttävän ja kannustavan työympäristön, sekä selkeät ammatilliset etenemismahdollisuudet.

Hakeminen

Jätä hakemuksesi osoitteeseen jussi.saarinen@grants.fi (050 341 2524) huhtikuun 2019 loppuun mennessä otsikolla ”Hankemuotoilija kevät 2019”. Hakemusten käsittely aloitetaan välittömästi. Lisätietoja paikkaan, työnkuvaan ja työyhteisöön antaa Jussi Saarinen.

Hakemuksen tulee sisältää:

  • Kuvaus osaamisestasi suhteessa tehtävään
  • Kuvaus kokemuksestasi rahoitushankkeissa
  • Kuvaus suhteestasi työntekoon
  • CV

Grants on kasvuahoituksen asiantuntija

Grants on asiakkaidensa kasvurahoitustarpeiden ratkaisemiseen erikoistunut asiantuntijayritys. Teemme työtämme, jotta laadukkaat ideat saisivat todellisen mahdollisuuden tarvittavien resurssien muodossa. Työskentelemme joustavasti ja asiakaslähtöisesti aina tiimityötä tehden ja löytääksemme parhaan mahdollisen asiakasratkaisun.

Yhtiö on nuori, mutta liiketoiminta jo varttunut. Tukirahoituksiin tähtäävä liiketoiminta on käynnistetty jo vuosia sitten, mutta Grants Funding Oy osti liiketoiminnat niitä aikaisemmin hallinnoineelta yhtiöltä vasta helmikuussa 2019.

Suomen parasta osaamista julkiseen rahoitukseen

Eniten onnistuneita hakemuksia, edistynein softa ja happotestatut prosessit. Näillä eväillä autamme useampia kasvuyrityksiä onnistuneelle rahoituspolulle, kuin kukaan muu.