Grants ja Whynot Grow ovat yhdistäneet voimansa kasvuyhtiöiden rahoituksellisten haasteiden ratkaisijana. Jatkossa yhtiöt tarjoavat kattavaa rahoituskonsultointia Grants-brändin alla palvellakseen rajusti kasvavaa asiakaskantaansa yhdessä tuumin.

”Olemme äärimmäisen otettuja saadessamme Tarja Pitkäsen kaltaisella osaamisella varustetun ammattilaisen vahvistamaan kasvavaa tiimiämme. Näenkin, että suurimpia voittajia ovat asiakkaat”, yhteistyötä kommentoi Grantsin toimitusjohtaja Aki Pohjola.

Yhteistyön ydin on toinen toisiaan tukevassa osaamis- ja resurssitilanteessa. Pitkäsen kattava osaaminen kokonaisrahoitusjärjestelyissä ja Grantsin kyky tarjota laajaa osaamisresurssia tukirahoituksissa täydentävät erinomaisesti toisiaan – erityisesti asiakkaiden hyödyksi.

”Odotan innolla pääseväni yhteistyön syrjään kiinni, sillä yhdessä Grantsin kanssa pystymme auttamaan aina vain kattavammissa ja monimutkaisemmissa rahoitusjärjestelyissä”, kommentoi Whynot Grow’n Tarja Pitkänen.

Yhteistyön kautta Grants saa myöskin selkeän paikallisen presenssin pääkaupunkiseudulle, mikä taas on omiaan kasvattamaan asiakashankintaa ja -hoitoa alueellisesti.

”Parhaalta tässä tuntuu se, että yhteistyö on ollut alusta saakka mutkatonta, avointa ja mukavaa. Odotan tulevaa innolla”, päättää Pohjola.

Yhteistyöyhtiöt

Whynot Grow Oy on vuodesta 2015 alkaen auttanut kymmeniä yrityksiä rahoituksen järjestämisessä. Asiakasyrityksille on järjestetty rahoitusta noin 40 MEUR edestä hyödyntäen monipuolisesti kaikkia markkinalla olevia rahoitusinstrumentteja.

Grants on kasvurahoitushakuihin erikoistunut asiantuntija. Jo lähes vuosikymmenen ajan Grantsin asiantuntijat ovat auttaneet kotimaisia kasvuyhtiöitä omien ponnistustensa rahoittamisessa.

Tiedustelut ja lisätiedot

Tarja Pitkänen
Senior Advisor
tarja.pitkanen@grants.fi
050 351 6131

Aki Pohjola
Toimitusjohtaja
aki.pohjola@grants.fi
044 282 2227

Suomen parasta osaamista julkiseen rahoitukseen

Eniten onnistuneita hakemuksia, edistynein softa ja happotestatut prosessit. Näillä eväillä autamme useampia kasvuyrityksiä onnistuneelle rahoituspolulle, kuin kukaan muu.