Mitä saat seuraamalla Grantsin blogia? Millaisia sisältöjä olemme aikeissa jaella?

Haluamme tarjota sisältöä laajalla skaalalla liittyen erityisesti pk-yritysten kasvurahoituksen maailmaan. Tavoitteenamme on julkaista minimissään kerran viikossa, pois lukien ehkäpä heinäkuun viikot – koska loma.

Pyrimme tuottamaan vinkkejä, listoja, ideoita, esimerkkejä, videoita, asiakastarinoita, opetussisältöjä ja kaiken maailman juttuja varsin matalalla julkaisukynnyksellä. Joten antakaa anteeksi jo etukäteen, mikäli siellä täällä on löydettävissä kirjoitus- tai ajatusvirhe.

Työmme on toimia tarkasti ja pedantisti asiakkaidemme asioissa. Yhtiön vetovastuullisena tavoitteeni on kuitenkin synnyttää markkinointikulttuuria, joka mahdollistaa arvokkaiden ideoiden ja materiaalien jakamisen asiakkaidemme ja verkostojemme hyödyksi ilman äärimmäistä täikampaa. Tämä on luonnollisesti tarkkuuteen tottuneille asiantuntijoillemme toisinaan helpommin sanottu kuin tehty.

Toiveeni on, että blogisisällön voi julkaista ja jaella, vaikka oikoluku olisikin vielä tekemättä. Sillä julkaisujen ajatus ja kyky palvella on ehdottomasti tärkeämpi kuin tarkka tekninen suoritus. Tämän sanottuani pyrin kaikesta huolimatta pitämään huolta selkeistä ajatusrakenteista ja työskentelemään lukijaa arvostavan kirjoitusasun puolesta.

Kiitos, että olet kiinnostunut. Tästä sitä mennään!

Starttiterveisin,

Aki Pohjola

Suomen parasta osaamista julkiseen rahoitukseen

Eniten onnistuneita hakemuksia, edistynein softa ja happotestatut prosessit. Näillä eväillä autamme useampia kasvuyrityksiä onnistuneelle rahoituspolulle, kuin kukaan muu.