Oletko parhaimmillasi asiakaskontaktoinnissa? Miltä tuntuisi auttaa suomalaisia yhtiöitä löytämään tarvitsemansa rahoituksen? Miltä kuulostaisi käyttää päivittäinen työaika asiakkaiden kanssa keskustellen erilaisia medioita, kuten sosiaalisen median väyliä, puhelinta, sähköpostia ja chattia, hyödyntäen? Onko Social selling toimenkuvana kiinnostava?

Haemme asiakaskontaktien ammattilaista

Työtehtäväsi on tunnistaa tiimimme osana uusia kasvuhaluisia ja -kykyisiä yrityksiä, jotka ovat selvittämässä mahdollisimman ketterää ja riskihallittua tietä kohti merkittävää kasvua.

Olet tärkeä osa Granted AI -myynnin kasvavaa organisaatiota ja me tarjoamme sinulle mahdollisuuden kehittyä rahoitusviidakon SaaS-myynnin parissa. Granted AI -palvelu on ainutlaatuinen ja kiinnostusta herättävä sovellus kasvurahoituskentän navigointiin, jolle todella harva yrityspäättäjä näkee estettä hyödyntää järjestelmää heidän liiketoiminnan kasvun ja kehityksen mahdollistamiseksi.

Omaat erinomaiset edellytykset, kun asiakkaiden kanssa keskusteleminen ja välittömän tunnelman luominen ovat vahvuusalueellasi. Työajastasi valtaosa kohdistuu asiakaspotentiaalien kanssa käytävään keskusteluun ja jatkotoimenpiteiden sopimiseen.

Työsi painopiste on asiakasprospektien…

 1. tutkimisessa
 2. kontaktoinnissa
 3. validoinnissa

Toimintamme ja palvelumme tulospainotteisesta luonteesta johtuen olemme ehkäpä turhankin tarkkoja siitä, kenelle palvelumme on suunnattu. Tästä syystä näemme tärkeäksi käyttää kattavasti resursseja asiakasvalidointiin.

Painotamme henkilövalinnassa

 • Todennettavaa näyttöä tuloksellisesta asiakastyöstä
 • Erinomaisia yhteistyötaitoja
 • Perusteltuja motivaatiotekijöitä
 • Sopivuutta kulttuurimme

Menestyt tehtävässä, kun…

 • Omaat rehellisen halun keskustella asiakkaan keskeisistä ongelmista
 • Pyrit jatkuvasti etsimään mahdollisuutta olla hyödyksi asiakkaalle
 • Olet omimmillasi digitaalisissa ympäristöissä ja puhelimessa
 • Omaat kyvykkyydet myös digitaaliseen kontaktointiin
 • Sytyt tavoitteellisesta ja järjestelmällisestä tekemisestä
 • Pelaat ensin yhteisölle ja sitä kautta itsellesi

Grants on loistava kehittymisalusta

Teemme työtämme asiakkaille elintärkeissä tukiprosesseissa. Kasvuponnistukset vaativat taloudellisia resursseja ja niiden tehokas järjestely on työtämme. Tästä syystä pääset työssäsi tutustumaan äärimmäisen mielenkiintoisiin hankkeisiin ja tiukkoihin tilanteisiin sekä maailmanluokan menestystarinoihin.

 • Olemme haluttu kumppani, joten saat varsin tehokkaan työkalun mitä moninaisimpiin pöytiin
 • Tarjoamme käyttöösi nykyaikaisen ja avoimen työyhteisön työkaluineen
 • Pidämme huolen, että päivittäinen tekeminen on hauskaa
 • Kuvaamme yhtiön suunnan ja roolisi kehityksessä äärimmäisen selkeästi – niin sanallisesti kuin numeerisestikin
 • Sitoudumme pitkäaikaiseen kehittämispolkuun koko henkilöstömme osalta
 • Työskentelet yhteisössä, jossa työkaverin auttaminen on perusarvo
 • Ansaintasi perustuu palkkamalliin, joka on vakaa mutta mahdollistaa omakohtaisen vaikuttamisen
 • Pääasiallinen työpisteesi on Jyväskylän toimistolla Kivääritehtaalla

Kun haluat keskustella asiasta tarkemmin

Kirjoita hakemuksesi palkkatoiveineen ja liitä mukaan ansioluettelosi. Sovimme oikean henkilön löydyttyä lopullisen tittelin/nimikkeen. Lähetä edellä mainitut dokumentit osoitteeseen reetu.tuominen@grants.fi viimeistään 15.10.2021. Otsikoi sähköpostisi tekstillä ”SDR – Hakemus – 2021”.

Hakemuksen kanssa kannattaa toimia mahdollisimman nopeasti. Aloitamme haastattelut välittömästi ensimmäisten hakemusten saavuttua, ja täytämme tehtävän heti etsimämme asiakakaslähtöisen tiimipelaajan löydyttyä.

Annan tarvittaessa lisätietoja haettavasta tehtävästä. Minut tavoittaa puhelimitse numerosta 040 555 5190 tai sähköpostilla osoitteesta reetu.tuominen@grants.fi. Mikäli et tavoita minua tai saa vastausta sähköpostiisi välittömästi, niin ole huoleti – soitan kyllä takaisin tai vastaan sähköpostiisi heti sopivan paikan tullen.

Sovimme oikean henkilön löydyttyä lopullisen tittelin/nimikkeen.

Grants on kasvurahoituksen asiantuntija

Olemme asiakkaidemme kasvurahoitustarpeiden ratkaisemiseen erikoistunut asiantuntijayritys. Teemme työtämme, jotta laadukkaat ideat saisivat todellisen mahdollisuuden tarvittavien resurssien muodossa. Työskentelemme joustavasti ja asiakaslähtöisesti aina tiimityötä tehden ja löytääksemme parhaan mahdollisen asiakasratkaisun.

Reetu Tuominen, Kasvujohtaja

Sun tuleva työkaveri!

Tehtäväni Grantsilla koostuu myynnin kehityksestä ja johdan Granted AI -palvelun myyntiorganisaatiota.

Suomen parasta osaamista julkiseen rahoitukseen

Eniten onnistuneita hakemuksia, edistynein softa ja happotestatut prosessit. Näillä eväillä autamme useampia kasvuyrityksiä onnistuneelle rahoituspolulle, kuin kukaan muu.