Grants on kasvurahoitus­hakujen asiantuntija

Tehtävämme Grantsilla on tarjota apua yrityksille, jotka etsivät rahoitusta kasvunsa mahdollistamiseksi – Jotta loistavat kasvuideat saisivat ansaitsemansa rahoituksen

Rahoitusmatkaa aloitettu yhteistyössä asiakkaiden kanssa

%

Hakuasiakkaista sai myönteisen päätöksen

Asiakkaiden suositteluhalukkuus asteikolla 1-10

Tuloksia kolmessa vaiheessa

Grantsin tuoteperhe on hiottu äärimmäisen yksinkertaiseen formaattiin, sillä uskomme helppouden ja selkeyden olevan loistavan konseptin ylivoimaisimpia tunnusmerkkejä.

1. Rahoitussuunnitelma

Rahoitussuunnitelma luo näkymän tulevaisuuteen muodostamalla selkeän rahoitusjatkumon yrityksen kasvutarpeet huomioiden.

2. Rahoitushakemus

Rahoitushakemus pitää huolen hankedokumenttien muodostamisesta, muotoilusta ja tuloksellisuudesta avaimet käteen -periaatteella.

3. Onnistumiskomissio & raportointi

Onnistumiskomissio laskutetaan, kun rahoituspäätös on positiivisesti myönnetty ja projekti näin ollen saatu menestyksellä maaliin.

”Oli yllättävää, miten helposti tämä prosessi saadaan läpivietyä, jos homman oikeasti osaa. Palvelu oli asiantuntevaa ja Grantsilta sai ihmiset kiinni aina kun oli tarvetta.”

Ilari Kinnunen, AlpaFinlandia Oy

Grantsin avulla asiat hoituivat asiantuntevasti ja meidän kannalta äärimmäisen helposti. He tekivät meille alusta lähtien rahoitussuunnitelman, jonka mukaan on voitu edetä ilman huolia.

Rainer Mannersuo, AT-Air Oy

”Yhteistyötä on tehty jo useamman vuoden ajan äärimmäisen menestyksekkäästi. Ensimmäisessä vaiheessa haimme Tempo-rahoituksen ja toisessa vaiheessa Finnpartnershipin Liikekumppanuustuen”

Eero Tilsala, Suomen Biovoima Oy

“Sen verta hyvän ja väkevän suosituksen sain Grantsista, että ei siinä oikeastaan noussut muita vaihtoehtoja”

Pasi Räihä, Vimmacompany Oy

”Grants suoriutui hankemuotoilusta erinomaisesti. Projektin onnistumisesta kertoo sekin, että saatiin haettu tuki heti täysimääräisenä”

Jaakko Kemilä, Oy Pelimatkat Finland

“Grants ymmärsi erinomaisesti, mistä meidän liiketoiminnassamme on kyse ja osasi suhteuttaa yrityksemme tilanteen olemassa oleviin rahoitusmekanismeihin”

Harri Sarjaoja, BlueWhite Primos Oy

Matkan varrelle on mahtunut satoja asiakkaita

Vilkaise linkin takaa asiakkaidemme kokemuksia yhteistyöstä. Uskomme, että voimme olla hyödyksi myös sinulle.