”Helposti läpiviety prosessi.”

Asiakas:

AlpaFinlandia Oy

www.alpa.fi

AlpaFinlandia Oy tuottaa ja myy alpakanvillasta valmistettuja neuleita. Yhtiöllä oli entuudestaan vientiliiketoimintaa Ruotsissa, mutta nykyisten markkina-alueiden lisäksi lisäpanostuksia haettiin myös Norjan aluevaltaukseen.

Ulkopuolista asiantuntija-apua tukirahoitusprosessiin

Yrityksen toiminnan kehittämisen ja kansainvälistymisen myötä julkisen tukirahoituksen hakeminen tuli ajankohtaiseksi.

”Meillä ei ollut kokemusta tukirahoituksen hakemisesta, ja aloimme kartoittamaan, millaista ulkopuolista apua tähän prosessiin voisi saada”, tuotannosta ja kansainvälisestä kaupasta vastaava Ilari Kinnunen muistelee.

”Vaikutti, että Grantsilla on osaava porukka tekemässä.”

Yhteistyö aloitettiin Business Finlandin Innovaatiosetelillä, jonka jälkeen yritykselle haettiin myös Tempo-rahoitusta kansainvälistymiseen.

Kinnusen yllätti hakuprosessin hankaluus.

”Oli yllättävää, miten helposti tämä prosessi saadaan läpivietyä, jos homman oikeasti osaa”, Kinnunen kiittelee Grantsia.

Asiantuntevaa palvelua

Kaikkineen yhteistyö Grantsin kanssa oli Kinnusen mielestä erittäin toimivaa.

”Palvelu oli asiantuntevaa, ja Grantsilta sai ihmiset kiinni aina, kun oli tarvetta. Grantsilla on vahvaa tietämystä siitä, mitä asioita hakemukseen pitää kirjoittaa, ja meidän toiminnastamme osattiin hyvin kaivaa esiin ydin hakemusta varten”, Kinnunen luettelee.

Tyytyväinen Kinnunen voi oman hyvän kokemuksensa pohjalta suositella Grantsin palvelua eteenpäin.

”Suosittelen ihan kaikille yrityksille”, hän kiteyttää.


AsiakaskokemuksiaBlogiRahoitusoppaatYhteystiedot

Suomen parasta osaamista julkiseen rahoitukseen

Eniten onnistuneita hakemuksia, edistynein softa ja happotestatut prosessit. Näillä eväillä autamme useampia kasvuyrityksiä onnistuneelle rahoituspolulle, kuin kukaan muu.