”Hakemuksen läpimeno voi olla sanamuodoista kiinni, tiedän tämän omakohtaisesta kokemuksesta. Kaikki korjaamiseen käytetty aika on pois omasta yrityksestä tai pienyrittäjänä omasta vapaa-ajasta.”

Asiakas:

Ärrätreeni Oy

arratreeni.fi

Ärrätreeni Oy on yritys, joka tuottaa moderneja sovelluksia eri äännehaasteiden kanssa kamppailevien lasten vanhemmille. Ärrätreenin ensimmäinen tuote R-äänteen harjoitteluun tarkoitettu sovellus, on ollut ladattavissa jo kahden vuoden ajan. Tämän jälkeen yritys on julkaissut myös K-, L- ja S-äänteen harjoitteluun soveltuvat sovellukset.

Kaikki Ärrätreenin äännesovellukset on kehitetty yhdessä suomalaisten puheterapeuttien kanssa ja sovellusten sisältö sekä rakenne noudattavat puheterapiassa käytettyjä metodeja. Sovellukset ovatkin keränneet positiivista palautetta asiakkaiden ja puheterapeuttien keskuudessa. Ärrätreenin sovellusten avulla äänteiden oppiminen on helppoa ja hauskaa koko perheen toimintaa.

Uutena aluevaltauksena yritys on lähtenyt kehittämään puheterapiapalvelua yksityisille terveydenhuollon toimijoille ja kunnille ammattilaisversion avulla. Tällä hetkellä Ärrätreenin kuluttajaversioita käyttää yli 300 puheterapeuttia ja erityisopettajaa ympäri Suomen.

Grants nopeutti K- ja L-treenin kehittämistä

Grantsin avulla Ärrätreeni sai nopeasti positiivisen päätöksen ELY-keskuksen kehittämisavustukseen. Kehittämisavustuksen avulla pystyttiin tuottamaan nopeammin K- ja L-äänteen harjoitteluun tarkoitetut sovellukset K- ja L-treeni.

”Olemme nuori yritys ja meidän tuotteemme ovat ongelmanratkaisu lähtöisiä. Tiesimme, että äänneongelmia on olemassa enemmän ja rahoituksen avulla pääsimme kehittämään K- ja L-treeni sovelluksia R- ja S-treenin rinnalle. Näiden sovellusten kehittäminen olisi ollut huomattavasti hitaampaa ilman saatua rahoitusta”, kertoo toimitusjohtaja Kimmo Kokkonen

Tukirahoituksen hakeminen vie paljon aikaa

Julkisen tukirahoituksen byrokratian ymmärtäminen, hakemusten täyttäminen sekä dokumentointi on aikaa vievää työtä. Parhaimmillaan rahoituksen saamisen lisäksi Grantsin apu vapauttaa yrittäjän aikaa liiketoimintansa kehittämiseen ja tuo lisää vapaa-aikaa yrittäjän arkeen.

”Ei oltu innokkaita hakemaan rahoitusta ennen Grantsin mukaantuloa, koska meillä ei ollut oman liiketoiminnan jälkeen aikaa lähteä väkertämään hakemuksia.”, toteaa myynti- ja markkinointijohtaja Kati Kokkonen.

”Hakemusten tekeminen on melkoinen homma, jos haluat tehdä sen siten, että saat rahoituksen. Vaatii hirveästi osaamista lähteä hakemaan rahoituksia ja hakemuksen läpimeno voi olla sanamuodoista kiinni, tiedän tämän omakohtaisesta kokemuksesta. Kaikki korjaamiseen käytetty aika on pois omasta yrityksestä tai pienyrittäjänä omasta vapaa-ajasta.”, lisää Kimmo Kokkonen.

Kevyt hakuprosessi yhdistettynä aktiiviseen viestintään

Pyrimme aina Grantsilla saamaan mahdollisimman paljon tietoa asiakkaidemme toiminnasta ja jakamaan asiantuntevia näkemyksiämme sekä vinkkejä aina ensimmäisestä aloituspalaverista hankkeiden loppuraporttiin asti.

”Todella kevyesti ja nopeasti saimme meidän projektimme aloitettua teidän avullanne. Annoitte hyviä vinkkejä ja osasitte vastata kysymyksiimme sekä kysyä hyviä kysymyksiä. Ei tarvittu montaa palaveria, kun hakemus oli jo sisässä.”

”Suosittelemme Grantsia kenelle tahansa yrittäjälle ja yritykselle, jotka kuvittelevat julkisesta rahoituksesta olevan hyötyä liiketoiminnan kehityksessä. En tiedä kenellä on aikaa opetella oman liiketoiminnan ohella julkisen rahoituksen kiemuroita. Mietimmekin minkälaiset yritykset kieltäytyvät Grantsin palveluista, koska teidän toimintanne on oikeasti hyvää”, Kimmo ja Kati Kokkonen lopettavat.

Haluatko keskustella julkisen rahoituksen mahdollisuuksista?

Siinä tapauksessa voit olla yhteydessä asiantuntijoihimme jättämällä yhteydenottopyynnön:

Jätä yhteydenottopyyntö TÄSTÄ »


AsiakaskokemuksiaBlogiRahoitusoppaatYhteystiedot

Suomen parasta osaamista julkiseen rahoitukseen

Eniten onnistuneita hakemuksia, edistynein softa ja happotestatut prosessit. Näillä eväillä autamme useampia kasvuyrityksiä onnistuneelle rahoituspolulle, kuin kukaan muu.