Askele on suomalainen toiminnanohjauksen ammattilainen, jolla on vankka kokemus suomalaisten asiantuntijayritysten toiminnanohjauksen ja kannattavan liiketoiminnan kehittämisestä. Erikoisosaamista löytyy erityisesti myynnin, projektihallinnan, työaikaseurannan ja taloushallinnan kehitykseen.

Askele päätti aloittaa Grantsin kanssa yhteistyön kasvuhalukkuuden sekä kansainvälistymisen mahdollisuuksien kartoituksen vuoksi. Askelen toimitusjohtaja ja osakas Matti Tiilikainen on ollut tyytyväinen yhteistyöhön.


“Tiesimme jo etukäteen Grantsilla olevan hyviä tyyppejä ja alan osaajia, joten ennakko-olettamukset olivat positiivisia. Yhteistyö Grantsin kanssa oli alusta asti hyvin johdettu. Se helpotti omaa työtämme rahoituksen varmistamiseksi ja valoi luottamusta positiivisen rahoituspäätöksen saamiseen.”

Matti Tiilikainen

Grantsin kanssa tehtyjen hankehakemusten onnistumisprosentti on tähän mennessä ollut 100 %. Viimeisimmän hankkeen osalta Grants konsultoi Askelea tiiviisti, mikä edesauttoikin positiivisen rahoituspäätöksen syntymistä. Saatu rahoitus oli erittäin tärkeä ja sillä oli suuri vaikutus liiketoimintaan. Kansainvälistymishanke olisi jäänyt toteuttamatta ilman rahoitusta.

Matti Tiilikainen suosittelee Grantsin palveluita kaikille, jotka tarvitsevat rahoitusta liiketoimintansa kehittämiseen ja kasvattamiseen. “Grantsin kanssa toimiminen on mutkatonta ja tehokasta. He onnistuvat muotoilemaan tarpeen ja lisäarvon niin, että hyvä kehityshanke saa positiivisen päätöksen”.

Haluatko lisätietoa yrityksenne tukirahoitusmahdollisuuksista? Varaa maksuton asiantuntijakonsultointi.

Lataa maksuton PK-yrityksen rahoitusopas

Millaista julkisrahoitusta ja tukea PK-yrityksen kehittämiseen on olemassa? Tiesitkö, että esimerkiksi palvelumuotoiluun on mahdollista saada julkista tukirahoitusta? Kevyen tutkimuksemme mukaan 88 % yrityksistä ei tätä tiedä.