”Asiat tulevat helpommin ymmärretyksi.”

Asiakas:

BlueWhite Primos Oy

Grantsin avulla kehittyvien maiden rakennusmarkkinoihin tähtäävä BlueWhite Primos Oy sai rahoitusprosessinsa menestyksekkäästi läpi.

Rahoitus kansainvälistymisen tueksi

BlueWhite Primos Oy on pientaloelementtien rakentamiseen keskittyvä yritys. Yritys toimittaa ja rakentaa betonielementtejä kehittyvien maiden olosuhteisiin, keskittyen etenkin Afrikan markkinoihin.

”Kansainvälistymisen tarpeet saivat meidät aloittamaan julkisen rahoituksen hakuprojektin”, kertoo yrityksen toimitusjohtaja Harri Sarjanoja.

”Olin aiemmissa yhteyksissä jo kysellyt Grantsilta apua erilaisten rahoitusinstrumenttien käyttöön, ja uuden yritystoiminnan myötä tuli mieleen, että Grantsista voisi olla hyötyä kansainvälistymissuunnitelmissamme”, hän jatkaa.

Osa tarjolla olevista tukirahoitusinstrumenteista oli Sarjanojalle tuttuja jo entuudestaan, ja esimerkiksi Finnpartnershipin Liikekumppanuustukea hän oli aiemmin toiselle yritykselle jo hakenut kertaalleen.

Asiakkaan kannalta paras mahdollinen ratkaisu

Vaikka BlueWhite Primosin osalta päädyttiinkin hakemaan sellaisia tuki-instrumentteja, josta Sarjanojalla jo oli kokemusta, koki Sarjanoja saaneensa Grantsin palveluista ehdotonta hyötyä.

”Grants ymmärsi erinomaisesti, mistä meidän liiketoiminnassamme on kyse, ja osasi suhteuttaa yrityksemme tilanteen olemassa oleviin rahoitusmekanismeihin”, Sarjanoja kehuu.

”Saimme kattavan ja selkeän analyysin siitä, mitkä rahoitusinstrumentit ovat meille mahdollisia ja mitkä eivät”, hän jatkaa.

Rahoitusprosessin läpivienti Grantsin kanssa oli Sarjanojan mielestä sujuvaa ja säästi runsaasti yrityksen aikaa.

”Kun on kokemusta rahoitushakemuksien tekemisestä, osataan puhua rahoittajan kieltä ja asiat tulevat helpommin ymmärretyksi. Kokonaisprosessi saatiin Grantsin substanssiosaamisen ansiosta vietyä nopeammin ja sujuvammin läpi. Kun hakemus oli tehty huolella, esimerkiksi täydennyspyyntöjä tuli huomattavasti vähemmän”, hän muistelee.

Positiivinen kokemus

Sarjanoja on ollut tyytyväinen Grantsin joustavaan työskentelytapaan ja tarkkaavaisuuteen pientenkin yksityiskohtien osalta. Kehuja saa myös rento kanssakäyminen Grantsin asiantuntijoiden kanssa.

”Suosittelen Grantsin kokonaispalvelua kunnianhimoisille yrityksille, jotka aikovat tehdä isoja juttuja. Vaikka rahoitusinstrumentit ovat sinänsä toisarvoinen asia yrityksen kehittämisessä, alkuvaiheessa tukirahoitus on elintärkeää”, Sarjanoja pohtii.

Jotain Sarjanojan tyytyväisyydestä kertoo myös yhteistyön jatkuminen Grantsin kanssa rahoitusprojektista toiseen.

”Aloitimme hakemalla yritykselle Innovaatiosetelin, sitten haimme Finnpartnershipin Liikekumppanuustukea ja parhaillaan käsittelyssä on Business Finlandin Tempo-rahoitushakemus. Toivon, että yhteistyö Grantsin kanssa jatkuu tulevaisuudessakin”, toimitusjohtaja Harri Sarjanoja summaa.


AsiakaskokemuksiaBlogiRahoitusoppaatYhteystiedot

Suomen parasta osaamista julkiseen rahoitukseen

Eniten onnistuneita hakemuksia, edistynein softa ja happotestatut prosessit. Näillä eväillä autamme useampia kasvuyrityksiä onnistuneelle rahoituspolulle, kuin kukaan muu.