Book Salon on suomalainen yritys, joka tarjoaa ajanvaraus-, kassa- ja maksupalveluita hius-, kauneus- ja hyvinvointialan yrityksille. Heidän palvelunsa on kehitetty yhteistyössä alan ammattilaisten kanssa ja tarjoaa kaikki tarvittavat työkalut menestyvän yrityksen pyörittämiseen yhdellä sopimuksella. 

Monet kauneus- ja hyvinvointialan yrittäjät kärsivät monimutkaisista hallinnollisista tehtävistä, sillä eri järjestelmät eivät keskustele keskenään. Tämä voi johtaa virheellisiin kirjanpitoraportteihin ja tulojen menetyksiin.

Book Salonin visiona on kasvaa yhdeksi johtavista kauneus- ja hyvinvointialan palveluiden tarjoajista Suomessa ja laajentaa toimintaa kansainvälisesti. Tätä varten he alkoivat kartoittaa tukirahoitusmahdollisuuksiaan.

Lähipiiristä saadun suosituksen perusteella Grants valittiin yhteistyökumppaniksi ensimmäisen Business Finlandin rahoitushakuprosessin läpivientiin. Yhteistyö oli mutkatonta sekä tehokasta, ja Grantsin avulla tehty rahoitushakemus sai positiivisen rahoituspäätöksen. Sittemmin yhteistyö on jatkunut useilla menestyksellisesti maaliin viedyillä rahoitushakuprosesseilla.

Book Salonin toimitusjohtaja Harri Myllylä suosittelee Grantsia kaikille yrittäjille, jotka tarvitsevat rahoitusta liiketoimintansa kehittämiseen ja kasvattamiseen. “Grantsin kanssa on helppo ja mutkaton toimia. Yhteistyössä on myös sopivasti pilkettä silmäkulmassa!” hän toteaa.

Harri Myllylä Book Saloon

Haluatko lisätietoa yrityksenne tukirahoitusmahdollisuuksista? Varaa maksuton asiantuntijakonsultointi.

Lataa maksuton PK-yrityksen rahoitusopas

Millaista julkisrahoitusta ja tukea PK-yrityksen kehittämiseen on olemassa? Tiesitkö, että esimerkiksi palvelumuotoiluun on mahdollista saada julkista tukirahoitusta? Kevyen tutkimuksemme mukaan 88 % yrityksistä ei tätä tiedä.