Erityistä kiitosta Grantsille annan kokonaisuudessa pitkäjänteisestä työpanoksesta sekä koronaviruksen aiheuttamaan kriisitilanteeseen liittyvästä äärimmäisen nopeasta reagoinnista.

Asiakas:

Cemagro Oy

www.cemagro.fi

Cemagro Oy on vuonna 2008 perustettu, ainoa täysin kotimaisessa omistuksessa oleva lannoiteyhtiö. Yhtiö markkinoi perinteisten kemiallisten peltolannoitteiden lisäksi myös hybridilannoitteita sekä erikoiskasveille räätälöityjä lannoitteita. Tuotteiden myynti tapahtuu koko Suomen ja kansainvälisiä alueita kattavan jälleenmyyjäverkoston kautta.

Yhteistyöllä jo mittava tausta

Yhteistyö Grantsin kanssa on alkanut alkuvuodesta 2019, kun yhtiö oli selvittämässä mittavaa investointikokonaisuutta tuotantolaitoksen perustamista varten. Yhteistyön nimissä on tutkittu myös kansainvälisen kasvun mahdollisuuksia sekä viimeisimpänä koronaviruksen aiheuttamien alihankintaketjujen varmistamisen selvittämiseen liittyvien toimenpiteiden rahoittamiseen liittyviä tukimahdollisuuksia.

”Emme olleet aikaisemmin hyödyntäneet minkään tasoisia investointi- tai kehittämisavustuksia osana kasvuamme. Tässä suhteessa apu tuli jo yhteistyön alkuvaiheessa tarpeeseen”, kertoo yhtiön toimitusjohtaja Juhani Muhonen.

”Erityisesti on hyvä mainita, että rahoitussuunnittelu rakentui nimenomaan kasvukokonaisuutemme ympärille, eikä yksittäiseen hankkeeseen. Tämä on kasvuyrityksen kannalta keskeistä ymmärtää”, jatkaa Muhonen

Nopea reagointi synnytti positiivisen rahoituspäätöksen

Yritys näyttelee kotimaisen viljelyn kannalta merkittävää roolia, ja näin ollen perusteet Business Finlandin häiriörahoitukselle täyttyivät, ja Cemagro saikin positiivisen rahoituspäätöksen.

”Erityistä kiitosta Grantsille annan kokonaisuudessa pitkäjänteisestä työpanoksesta sekä koronaviruksen aiheuttamaan kriisitilanteeseen liittyvästä äärimmäisen nopeasta reagoinnista. Kaiken operatiivisen kiireen keskellä dokumentaation tuottaminen olisi ollut todellinen haaste ilman yhtiön historian ja tilanteen tuntevaa apua”, lopettaa Juhani Muhonen.


AsiakaskokemuksiaBlogiRahoitusoppaatYhteystiedot

Suomen parasta osaamista julkiseen rahoitukseen

Eniten onnistuneita hakemuksia, edistynein softa ja happotestatut prosessit. Näillä eväillä autamme useampia kasvuyrityksiä onnistuneelle rahoituspolulle, kuin kukaan muu.