”Heti alusta lähtien oli selvää, mikä on Grantsin rooli rahoituksen hakemisessa. Ainut asia, joka yllätti, oli palvelun helppous meille. Myös palvelun hinta oli selvä, eikä sen kanssa ollut yllätyksiä.”

Asiakas:

EduEffect Finland Oy

www.edueffect.fi

Grantsin toteuttamalla onnistuneella rahoitusputkella saatiin vauhtia toiminnan kasvuun. EduEffect Finland Oy:n Jonne Rautio toteaa oikeanlaisen rahoitussuunnitelman olleen heille toiminnan kasvun mahdollistaja.

”Kysyntää Edumatkailulle löytyy rehtoreista oppilaisiin. Suomalaisesta koulujärjestelmästä kiinnostuneita matkailijoita tulee kaikkialta maailmasta, isoimmat asiakasryhmät tulevat Aasian, Lähi-idän ja Etelä-Amerikan maista.”

Kansainvälisiä koulutustapaamisia Keski-Suomen sydämessä

Suomen Ateenana tunnettu Jyväskylä tarjoaa upeat puitteet järjestää koulutusmatkailua. Jyväskylä tarjoaa laadukasta opetusta, elämyskokemuksia, hyvinvointipalveluita sekä urheilua. EduEffect Finland Oy organisoi kansainvälisille ryhmille vierailukokonaisuuksia, jossa koulutus, kulttuuri, matkailu ja hyvinvointi ovat keskiössä. Edumatkailuvisiitit toteutetaan avaimet käteen -periaatteella, jolloin palvelu alkaa Helsinki-Vantaan lentokentältä matkaohjelman teemojen mukaisesti. Yhteistyökumppaneina toimivat Jyväskylän kaupunki, Jyväskylän yliopisto ja Jyväskylän ammattikorkeakoulu.

”Lähdimme rahoitusprojektiin mukaan, koska olimme saaneet vahvat suositukset Grantsin toiminnasta, ja projektin vetänyt Jussi Saarinen oli meille tuttu jo ennestään. Halusimme yhteistyökumppanin, joka vie homman kerralla maaliin ilman kielteistä rahoituspäätöstä”, Rautio kommentoi päätöstä lähteä Grantsin matkaan.

”Heti alusta lähtien oli selvää, mikä on Grantsin rooli rahoituksen hakemisessa. Ainut asia, joka yllätti, oli palvelun helppous meille. Myös palvelun hinta oli selvä, eikä sen kanssa ollut yllätyksiä”, lisää Rautio.

Rahoituksella apua yrityksen toiminnan kasvuun

Rautio lähettää myös terveiset kanssayrittäjille ja suosittaa Grantsia kumppaniksi.

”On helppoa suositella palvelua kaikille yrityksille, jotka miettivät, kuinka yrityksen alkuvaiheen kasvun voisi rahoittaa. Myös yrityksille, jotka ovat kokeneet rahoituksen hakemisen mahdottomaksi ja mahdollisesti itse saaneet hakemuksistaan kielteisiä päätöksiä.”

”Iso kiitos Akille, Jussille ja Tiinalle asiantuntevasta ja ketterästä palvelusta, jatketaan yhteistyötä rahoitussuunnitelman mukaisesti jatkossakin”, päättää Rautio.


AsiakaskokemuksiaBlogiRahoitusoppaatYhteystiedot

Suomen parasta osaamista julkiseen rahoitukseen

Eniten onnistuneita hakemuksia, edistynein softa ja happotestatut prosessit. Näillä eväillä autamme useampia kasvuyrityksiä onnistuneelle rahoituspolulle, kuin kukaan muu.