”Päätettiin itse tehdyn hakemuksen jälkeen, että parempi tehdä kerralla kunnolla ja ottaa yhteyttä Grantsiin”

Asiakas:

Incoach Esports Oy

incoach.fi

Incoach Esports Oy on Suomen johtava elektronisen urheilun valmennukseen keskittyvä yritys. Yrityksen tarkoituksena on tarjota pelivalmennuspalveluita Suomessa toimiville oppilaitoksille ja kaikille pelaamisesta kiinnostuneille.

Incoach järjestää peliaiheista opetusta lukioissa ja ammattikouluissa; yhteistyötä on tehty myös monen ammattikorkeakoulun kanssa. Yrityksen asiakkaina on noin 20 oppilaitosta ja valmennuksesta nauttii yli 300 pelaamisesta kiinnostunutta henkilöä. Tulevaisuudessa yrityksen tavoitteena on tarjota laadukasta pelivalmennusta myös ulkomaille.

Negatiivinen päätös ja yhteydenotto Grantsiin

Incoach on jo kertaalleen hakenut Business Finlandin Tempo-rahoitusta. Päätös hakemukseen oli kuitenkin negatiivinen ja tästä syystä päädyttiinkin turvautumaan Grantsin osaaviin asiantuntijoihin. Grantsin asiantuntijuudesta oltiin saatu hyvää informaatiota laadukkaiden uutiskirjeiden kautta, joten Grantsin valinta kumppaniksi oli helppoa.

”Tempo-rahoitusta olemme hakeneet jo kertaalleen ja käytettiin paljon aikaa sekä vaivaa hakemuksen tekoon. Saimme punaista valoa Business Finlandilta ja ymmärsimme, että meillä ei ole osaamista tehdä tätä hakemusta”, kertoo Incoach Esportsin toimitusjohtaja Christian Joutsenvuori

Rahoitussuunnitelma apuna instrumenttisuunnittelussa

Incoachille toteutettiin rahoitussuunnitelma ennen varsinaisia rahoitushakuja ja rahoitussuunnitelma selkeyttikin yrityksen tilannetta. Ennen yhteydenottoa Grantsiin eri instrumentteja oltiin mietitty, mutta varmuutta siitä, mitkä instrumentit sopisivat parhaiten yritykselle, ei ollut. Grantsin laatimassa rahoitussuunnitelmassa kuvattiin yritykselle soveltuvimmat instrumentit sekä asiat, jotka täytyvät olla kunnossa, jotta esimerkiksi positiivinen päätös Tempo-rahoitukselle olisi mahdollinen. 

”Konkreettisin hyöty minkä rahoitussuunnitelma on tuonut on se, että me nähdään nyt mitkä instrumentit sopivat juuri meidän yritykselle. Suunnitelman selkeäkielisyys oli mahtavaa ja myös se, miten olitte ilmaisseet eri rahoituksien resonoivan meille yrityksemme tilanteen huomioon ottaen”, kehuu Joutsenvuori.

Rahoitussuunnitelma sopii kaikille

Rahoitussuunnitelma sopii kaiken kokoisille yritykselle, jotka haluavat saada selkeän kuvan siitä, miten hyödyntää tehokkaasti laajan kasvurahoituskentän eri instrumentteja omissa kasvutavoitteissaan.  

”Rahoitussuunnitelma sopii mielestäni parhaiten aloittavalle yritykselle ja sellaiselle, joka on ollut hetken aikaa toiminnassa ja tietää näin liiketoimintansa skaalan”, lopettaa Joutsenvuori.

Tarvitseeko sinunkin yrityksesi laadukkaan rahoitussuunnitelman?

Siinä tapauksessa ota meihin yhteyttä nyt ja asiantuntijamme ehtivät laatia suunnitelman vielä tämän vuoden aikana!

Varaa maksuton rahoituskonsultointi TÄSTÄ »


AsiakaskokemuksiaBlogiRahoitusoppaatYhteystiedot

Suomen parasta osaamista julkiseen rahoitukseen

Eniten onnistuneita hakemuksia, edistynein softa ja happotestatut prosessit. Näillä eväillä autamme useampia kasvuyrityksiä onnistuneelle rahoituspolulle, kuin kukaan muu.