”Grantsin apu tulee siinä, että pystytte hallinnoimaan ja hoitamaan hankedokumentaation maksatukset sekä kokonaisuudet.”

Asiakas:

Nordic Drones Oy

nordicdrones.fi

Muuramessa sijaitseva Nordic Drones Oy valmistaa ammattilaisille vaativaan käyttöön tarkoitettuja droneja ja tarjoaa myös niiden koko elinkaaren kestävät kokonaispalvelut. Kokonaispalvelut kattavat kaiken dronen asiakaskohtaisesta tarvekartoituksesta, suunnittelusta ja valmistuksesta aina käytön tukeen sekä huolto- ja jälkimarkkinointipalveluihin asti. Nordic Drones tarjoaa asiakkailleen ratkaisun datan keräämiseen ilmasta ympäristöystävällisellä ja tehokkaalla tavalla.

Yrityksen droneja käytetään vaativissa ilmakuvauksissa sekä erilaisissa kartoitus-, mittaus- ja tarkastustehtävissä. Droneja menee pääsääntöisesti eri viranomaistahoille, julkisille organisaatioille sekä lukuisille eri toimialoilla toimiville yrityksille Suomeen ja ulkomaille. Nordic Dronesin vahvuudet ovat asiakaskohtainen räätälöinti, yrityksen itse valmistamat rungot, hallittavuuteen liittyvät käyttöominaisuudet sekä laadukkaisiin komponentteihin perustuva pitkä lentoaika.

Nordic Dronesin päämääränä on olla oman toimialansa edelläkävijä, joka tunnetaan tuotteiden korkeasta laadusta, toimintavarmuudesta ja käyttöominaisuuksista sekä hyvästä asiakaspalvelusta.

Kehittämistukea kasvuun ja kansainvälistymiseen

Vahvaan kasvuun ja kansainvälistymiseen tähtäävä Nordic Drones päätyi Grantsin apuun hyvän palautteen ja suositusten kautta. Uuden pääomasijoittajan johdosta kasvu ja kansainvälistyminen tuli entistä ajankohtaisemmaksi. Kehittämishanke, johon ELY-keskuksen kehittämisavustusta haettiin keskittyi yrityksen liiketoiminnan kehittämiseen, kasvuun ja kansainvälistymisen mahdollistamiseen.

Kehittämistukea hankkeeseen myönnettiin ELY-keskuksen toimesta 53 960 euroa. Grants haki myös Nordic Dronelle Business Finlandilta 20 000 euron Talent Explorer -rahoituksen vientikoordinaattorin rekrytointiin ja yrityksen kasvupolun tueksi.

Saimme uuden pääomasijoittajan, jonka seuraksena tuli uusi strateginen kasvupyrähdys. Kasvupyrähdyksen johdosta tuli esiin kansainvälistyminen ja laajeneminen. Tarvitsimme lisää resursseja, jotta voitiin tehdä toimenpiteitä näiden asioiden suhteen”, kertoo toimitusjohtaja Pietari Sorri.

Ammattimainen osaaminen yhdistettynä selkeyteen

Hakuprosessi yllätti ammattimaisella osaamisella sekä koko hakuprosessin kestävällä tuella. Grantsin rahoitusasiantuntijat saavat jälleen kiitosta hyvästä ja luotettavasta työstä. Hyvin tehty työ konkretisoitui Nordic Dronesin kohdalla selkeänä, nopea ja hyvin valmistettuna hakemuksena.

”Grantsin apu tulee siinä, että pystytte hallinnoimaan ja hoitamaan hankedokumentaation maksatukset sekä kokonaisuudet. Tuki tulee mukana aina hankkeen loppuun asti. Ammattitaito ja konsultaatio ovat niin vahvalla pohjalla, että siihen uskaltaa luottaa”, kertoo Sorri.

Tuki kasvuun ja kansainvälistymiseen

Grants on kasvua ja kansainvälistymistä tavoittelevien pk-yritysten kumppani. Resurssien ollessa tiukilla apumme auttaa rahoituksen hankinnassa.

”Suosittelen Grantsia kaikille kasvuorganisatioille, joille kasvu ja kansainvälistyminen on ajankohtaista tai edes haaveissa. Grants auttaa silloin, kun omat resurssit eivät riitä arjessa”, lopettaa Sorri.

Haluatko keskustella julkisen rahoituksen mahdollisuuksista?

Siinä tapauksessa voit olla yhteydessä asiantuntijoihimme jättämällä yhteydenottopyynnön:

Jätä yhteydenottopyyntö TÄSTÄ »


AsiakaskokemuksiaBlogiRahoitusoppaatYhteystiedot

Suomen parasta osaamista julkiseen rahoitukseen

Eniten onnistuneita hakemuksia, edistynein softa ja happotestatut prosessit. Näillä eväillä autamme useampia kasvuyrityksiä onnistuneelle rahoituspolulle, kuin kukaan muu.