Nordic Health Academy on elintapavalmennuksen pioneeri Suomessa. Heidän tarjoamansa koulutuskokonaisuudet vahvistavat opiskelijoiden tieteellistä osaamista ja käytännön taitoja. NHA:n tavoitteena on tarjota valmentajille laadukasta koulutusta ja tukea, jotta he voivat keskittyä työhönsä parhailla mahdollisilla taidoilla varustettuna.

NHA halusi kasvaa ja kansainvälistyä, joten he päätyivät tekemään rahoitushakuprosesseissaan yhteistyötä Grantsin kanssa. Grantsin maine luotettavana toimijana oli yksi tärkeä tekijä NHA:n päätöksessä aloittaa yhteistyö. Grants tarjosi ammattitaitoisen ja ketterän tuen läpi koko hankkeen rahoituksen hausta loppuraportointiin.

Grants on tehnyt yhteistyötä NHA:n kanssa jo useamman vuoden ajan. Matkan varrella hakemuksia on tehty menestyksekkäästi mm. ELY:n kehittämisavustusta sekä Business Finlandin Tempoa ja Talent Exploreria varten. Grantsin avulla hakemusten tekeminen on ollut suoraviivaista ja nopeaa. Rahoituksen turvin NHA on saanut vietyä suunniteltuja hankkeita nopeasti ja tehokkaasti käytännön toteutukseen.

NHA:n perustaja Tapani Määttä suosittelee Grantsin palveluja vilpittömästi kaikille yrittäjille, jotka tarvitsevat rahoitusta liiketoimintansa kehittämiseen ja kasvattamiseen.

“Grantsin ammattitaitoisen osaamisen ansiosta olemme saaneet työstettyä rahoitushakemuksemme tehokkaasti maaliin asti ja kehityshankkeemme ovat saaneet tarvitsemansa rahoituksen”.

Haluatko lisätietoa yrityksenne tukirahoitusmahdollisuuksista? Varaa maksuton asiantuntijakonsultointi.

Suomen parasta osaamista julkiseen rahoitukseen

Eniten onnistuneita hakemuksia, edistynein softa ja happotestatut prosessit. Näillä eväillä autamme useampia kasvuyrityksiä onnistuneelle rahoituspolulle, kuin kukaan muu.