”Keskusteluissa Grantsin asiantuntijoiden kanssa löytyy näkökulma, kannattaako uutta ideaa lähteä rahoittamaan.”

Asiakas:

Oy Interfii Ltd

www.interfii.com

Oy Interfii Ltd on turkulainen yhtiö, joka palvelee erityisesti tehtaiden toimintojen tehostamisessa. Yhtiö suuntaa toimintaansa vahvasti palvelurobotiikan pariin. Yritys tarkastelee teollisuuden lisäksi myös muita mahdollisia toimialoja, missä palvelurobotiikka voisi olla hyödyksi.

Ideoiden ulkopuolista tarkastelua

”Interfiillä kansainvälinen kasvu tuli ajankohtaiseksi, kun yrityksen toimitusjohtajalle alkoi tulla kyselyitä tuotteen ja palvelun osalta ulkomailta. Samoihin aikoihin Grantsin Niku Raatikainen otti yhteyttä ja kertoi erilaisista tuki-instrumenteista, jotka meille voisivat sopia”, kertoo Interfiin kehityspäällikkö Tiina Källi.

”Aikaisemmin olimme hakeneet Innovaatiosetelin, eikä meillä ollut muita varsinkaan julkisen rahoituksen instrumentteja mietittynä.”

”Grantsin palvelu oli äärettömän hyödyllinen, sillä asiantuntija tarkastelee toimintaa ulkopuolisen silmin ja osaa antaa oman näkemyksen toiminnasta. Omalle tekemiselle tulee monesti sokeaksi. Keskusteluissa Grantsin kanssa esiin nousi paljon hiljaista tietoa, jolla on merkittävä vaikutus onnistuneen rahoitushaun kannalta”, Källi kertoo.

Yhteistyöstä 10+

”Interfiin porukka haluaa antaa Grantsille superhyvää palautetta. Koko yhteistyön ajan toiminta on ollut nopeaa ja vaivatonta.

”Yhteistyön alusta lähtien Grantsin kanssa toimiminen on ollut mukavaa, ja keskusteluista syntyneitä uusia näkemyksiä pystytään hyödyntämään tulevaisuudessa yritystoiminnan kehittämiseen”, summaa Källi.

Suositukset rahoitusta miettiville

”Yritykset, joilla on perusliiketoiminta kunnossa mutta ei välttämättä riittävää osaamista hakea rahoitusta. Kaikilla pk-yrityksillä ei ole osaamista tuottaa riittävän laadukasta sisältöä, jolla rahoitusta pystyisi saamaan. Vaikka kaikki muut asiat puoltaisivat rahoituksen saamista, silloin tällaisesta palvelusta on erityisesti hyötyä”, painottaa Källi.

”Tällaisena aikana, kun kaikkien yritysten täytyy kehittää toimintaansa, onkin hyvä lähteä viemään ideoita eteenpäin”, päättää Källi.


AsiakaskokemuksiaBlogiRahoitusoppaatYhteystiedot

Suomen parasta osaamista julkiseen rahoitukseen

Eniten onnistuneita hakemuksia, edistynein softa ja happotestatut prosessit. Näillä eväillä autamme useampia kasvuyrityksiä onnistuneelle rahoituspolulle, kuin kukaan muu.