“Teillä ei ole turhia prosesseja, jotka vievät ylimääräistä aikaa. Toiminta Grantsin kanssa ei ole sellaista hidasta byrokraattista toimintaa, vaan nopeaa, suoraviivaista ja selkeää.

Asiakas:

XHOME Oy

xhome.fi

XHOME Oy on Joensuussa sijaitseva vuonna 2019 perustettu dekontaminoinnin ja bioturvallisuuden palveluita sekä tuotteita tarjoava yritys. Nuoresta iästään huolimatta Xhomella on Suomessa laaja valtakunnallinen franchise-yrittäjien verkosto, joiden avulla palveluita ja tuotteita tarjotaan.

Xhomen dekontaminoinnissa käytetään puhdistettavaan kohteeseen innovatiivista mobiilia kaasutusyksikköä ja vetyperoksidikaasutusta. Vetyperoksidikaasutus sopii kaikenlaisten tilojen puhdistukseen sen materiaaliystävällisyyden johdosta. Xhome pystyy tarjoamaan dekontaminaatiotehtäviä erittäin vaativiin kohteisiin, kuten esimerkiksi sairaaloihin, lääkäriasemiin ja hoivakoteihin.

Rahoitussuunnitelman ja kehittämisavustuksen avulla kohti kansainvälisiä markkinoita

Kansainvälistyminen on ollut Xhomen tähtäimessä yrityksen perustamisesta lähtien, joten yrityksen toiminta ja prosessit on kehitetty alusta asti kansainvälisille markkinoille monistettaviksi.

”Heti toiminnan alkaessa meillä on ollut selkeä visio, että halutaan kansainvälistyä. Meidän tuoteprosessit on laadittu siten, että ne ovat helposti skaalattavissa eri maihin. Tästä syystä halusimme lähteä hakemaan kehittämistukea”, aloittaa Xhomen toimitusjohtaja Mika Nykyri.

Grants toteutti Xhomelle yksityiskohtaisen rahoitussuunnitelman ja hakemuksen ELY-keskuksen kehittämisavustukseen. Grantsin apuun päädyttiin positiivisten kokemusten, tarjonnan ja muista toimijoista erottuvan Granted AI – työkalun ansiosta. Yhteistyöhön lähdettiin nopeasti ja luottavaisesti muutaman aloituspalaverin jälkeen.

”Teimme hieman vertailua ja Grantsin toiminta erottui varsinkin Granted AI:n avulla. Palvelun kokonaisuus on teillä toteutettu erittäin hyvin”, jatkaa Nykyri.

Nopea prosessi ilman turhia mutkia

Asiantuntijamme pitävät huolen siitä, että rahoitussuunnitelman tekeminen ja tukirahoituksen haku yrittäjälle on mahdollisimman nopeaa, suoraviivaista ja selkeää. Näihin asioihin oltiinkin erityisen tyytyväisiä Xhomen tapauksessa.

”Teillä ei ole turhia prosesseja, jotka vievät ylimääräistä aikaa. Toiminta Grantsin kanssa ei ole sellaista hidasta byrokraattista toimintaa, vaan nopeaa, suoraviivaista ja selkeää”, kehuu Nykyri.

Asiakaslähtöinen ja joustava palvelu saa myöskin kiitosta. Odotukset Grantsin palveluiden suhteen olivat Xhomella korkeat hyvien suositusten johdosta ja ne ylittyivät silti heittämällä. Grantsin palvelut käyvät kaikille yrityksen koosta tai toimialasta riippumatta.

”Teillä on erittäin joustava ja asiakaslähtöinen palvelu. Olemme Startup -henkinen yritys ja olette pystyneet auttamaan meitä hyvin. Ei tarvitse olla välttämättä valtavan suuri yritys, koska Grants palvelee yrityksen kokoon tai toimialaan katsomatta”, kertoo Nykyri.

Granted AI apuna rahoitusviidakossa

Grantsin älykäs tukirahoitustyökalu Granted AI on ollut Xhomella käytössä yhteistyön alusta alkaen. Granted AI on auttanut yritystä löytämään uusia rahoitusinstrumentteja, joista yrityksellä ei ole ollut aikaisemmin tietoa.

”Granted AI:n avulla olemme löytäneet rahoitusinstrumentteja, jotka ovat olleet meille täysin uusia. Muiden kanavien kautta emme ole saaneet tietoa rahoituksista samalla tavalla kuin teidän tämän työnkalun avulla”, toteaa Nykyri.

Työkalun reaaliaikaiset ilmoitukset instrumenttien soveltuvuudesta ovat yksi Granted AI:n valttikorteista. Granted AI soveltuu startup -yrityksistä aina suuremmille yritykselle, jotka haluavat hyödyntää tehokkaasti julkista tukirahoitusta omassa toiminnassaan.

”Pidän eniten työkalun reaaliaikaisuudesta. Uuden rahoitusinstrumentin löytyessä saamme heti tiedon siitä. Pystymme täten nopeasti reagoimaan ja arvioimaa, onko sen käyttö järkevää. Suosittelen Granted AI:ta kaikille yrityksille niiden koosta tai toimialasta riippumatta”, lopettaa Nykyri.


AsiakaskokemuksiaBlogiRahoitusoppaatYhteystiedot

Suomen parasta osaamista julkiseen rahoitukseen

Eniten onnistuneita hakemuksia, edistynein softa ja happotestatut prosessit. Näillä eväillä autamme useampia kasvuyrityksiä onnistuneelle rahoituspolulle, kuin kukaan muu.