Skandino valmistaa ja myy ekologisia lastentarvikkeita. Yrityksen perustaja, Emmi Lemmetty-Garcia, alkoi kiinnittää huomiota siihen, miten vauvamaailma on hukutettu muoviin, eikä muita materiaaleja ollut tarjolla. Tämän innoittamana hän kehitti lastentarvikemalliston, joka valmistetaan biopohjaisista materiaaleista, eikä sisällä myrkyllisiä kemikaaleja. Myös muotoiluun on panostettu, ja tukevat astiat luovat mahdollisuuden nauttia aterian jokaisesta suupalasta.

Skandino halusi kasvaa, kehittää liiketoimintaansa ja kansainvälistyä. He saivat lähipiiristä suosituksen kokeilla Grantsia kasvurahoitusten hakemiseen. Tämän suosituksen kautta Skandino päätyi tekemään rahoitushakuprosessissaan yhteistyötä Grantsin kanssa. 

Grantsin kanssa toimiminen on ollut vaivatonta, ja asioista on ollut helppo sopia. Yhteistyö Grantsin kanssa on ylittänyt Skandinon odotukset, sillä rahoitushakuprosessit ovat olleet helppoja. ELY:n kehittämisavustuksesta saatiin positiivinen tukipäätös ja Business Finlandin Tempo-hakemus lähti juuri käsittelyyn. Rahoituksen turvin Skandino on pystynyt kehittämään tuotesarjaansa ja kaupallistamaan sitä.

Saadulla rahoituksella Skandino on voinut tuoda ekologisia lastentarvikkeitaan yhä useampien ihmisten saataville. Onnistuminen mahdollistaa Skandinon innovointi- ja tuotekehitystyön jatkossakin.

Skandinon perustaja Emmi Lemmetty-Garcia suosittelee Grantsia kaikille kasvuyrittäjille. “Yritykset, jotka tarvitsevat rahoitusta liiketoimintansa kehittämiseen ja kasvattamiseen voivat luottaa Grantsin ammattimaiseen palveluun.”

Tutustu Skandinoon TÄÄLLÄ

Haluatko lisätietoa yrityksenne tukirahoitusmahdollisuuksista? Varaa maksuton asiantuntijakonsultointi.

Suomen parasta osaamista julkiseen rahoitukseen

Eniten onnistuneita hakemuksia, edistynein softa ja happotestatut prosessit. Näillä eväillä autamme useampia kasvuyrityksiä onnistuneelle rahoituspolulle, kuin kukaan muu.