”Omalla työkokemuksellani olisin varmasti pystynyt hakemuksen täyttämään. Onnistumisprosentin ollessa teillä 94 %, niin turha tässä oli itse lähteä kikkailemaan”.

Asiakas:

Soneon Oy

soneon.fi

Soneon Oy on turkulainen yritys, joka on erikoistunut tuottamaan PK-yrityksille nopeasti liiketoiminnan kehittämiseen soveltuvia tietoja. Yrityksen ydintuote on Balanssi-niminen analyysi. Balanssin avulla pystytään löytämään organisaatioon, ihmisiin, kulttuuriin sekä johtamiseen liittyviä keskeisiä tietoja. Tiedot auttavat yrityksiä johtamaan paremmin omaa liiketoimintaansa. Soneon Oy tähtäimenä on kasvaa globaaleille markkinoille lähivuosina.

Nopeus yhdistettynä ammattitaitoon

”Teillä oli aktiivinen, myönteinen ja hyvä myynti. Varsinkin Nikun aktiivinen yhteydenpito ennen prosessin alkua ja Teijan toiminta kehittämistukihakuprosessin aikana oli loistavaa. Voin sanoa, että Niku oli avaintekijä yhteistyömme aloituksen kannalta”, toimitusjohtaja Jorma Sonninen toteaa.

”Vaikuttavaa miten sanomattoman kokenut, nopea ja taitava Teija oli. Kirjoitin omaa tekstiä hakemukseen, jonka jälkeen sain nopeasti vastauksen, että tällä tavalla tämä kuuluu tehdä. Huikea ammattitaito paistoi läpi koko prosessin ajan.”

”Olen ollut 15 vuotta pankissa töissä ja tehnyt satoja luottopäätöksiä. Täten olen tottunut pankkien prosesseihin, mutta siltikin koko prosessin nopeus ja helppous yllätti. Määrittelimme tarpeemme ja teimme hakemuksen, joka meni läpi kerrasta.”

”Omalla työkokemuksellani olisin varmasti pystynyt hakemuksen täyttämään. Onnistumisprosentin ollessa teillä 94 %, niin turha tässä oli itse lähteä kikkailemaan”, kertoo Sonninen.

Lippu korkealla Grants Funding Oy:n puolesta!

”Asiantuntijatapaamiset, joita olemme käyneet, ovat olleet erittäin miellyttäviä. Suosittelisin Grantsia mille tahansa yritykselle, joka on vakavissaan oman bisneksensä kehittämisen kanssa. Grants pystyy hoitamaan asiat niin, että itse ei tarvitse hirveästi veivata.”

”Asiakkaan näkökulmasta te ansaitsette palkkionne. Meillä ei olisi tätä meidän palveluamme ilman teitä. Suhteessa siihen, mitä saimme, palkkio oli pieni hinta siitä.”

Jos meidän asiakkaistamme tuntuisi tältä, miltä meistä tuntuu tällä hetkellä, niin se olisi aina mahtava juttu. Näin jälkikäteen katsottuna tämä oli meille elämän ja kuoleman kysymys. Ehdottomasti lippu korkealle Grants Funding Oy:n puolesta. Te pelastitte meidät.”

”Haluaisin lähettää vielä terveisiä Teijalle ja Nikulle. Käsittämättömän ammattitaitoisia tekijöitä”, lopettaa Jorma Sonninen.


AsiakaskokemuksiaBlogiRahoitusoppaatYhteystiedot

Suomen parasta osaamista julkiseen rahoitukseen

Eniten onnistuneita hakemuksia, edistynein softa ja happotestatut prosessit. Näillä eväillä autamme useampia kasvuyrityksiä onnistuneelle rahoituspolulle, kuin kukaan muu.