”Grantsia voisi kuvailla yritysten rahoitustulkiksi.”

Asiakas:

Strategic Accounting Finland Oy

www.strategicaccounting.fi

Turkulaisen Strategic Accounting Finlandin tavoitteena on olla Suomen ykkönen kassavirtajohtamisen asiantuntija-alalla. Työn tarkoituksena on mallintaa yritysten tulevia kassavirtoja. Yhtiön palvelulupaus, ”kerromme päätöstesi kassavirtavaikutukset etukäteen”, kiteyttääkin liiketoiminnan erinomaisesti.

Suoraselkäisyys on kaiken A ja O

”Olen jo pitkään seurannut Grantsin laadukasta ja kiinnostavaa viestintää. Eräässä Pohjolan lähettämässä sähköpostissa viesti puhutteli niin kovasti, että päätimme kysyä, löytyisikö meidän tilanteeseemme sopivaa rahoitusratkaisua. Yhteydenoton jälkeen käytiin syventäviä keskusteluja, josta lähdettiin työstämään meille sopivaa polkua”, kertoo perustajaosakas Ari Holm.

”Grantsin toiminnassa ihastuttaa sen suoraselkäisyys ja rehellisyys. Mitään ei lähdetä tekemään kiinteiden palkkioiden takia, jos ei nähdä menestysedellytyksiä tulevaisuudessa. Näissä tilanteissa asia otetaan esille ja pyritään etsimään niihin ratkaisu.”

”Pitkäjänteinen tapa, jolla rakennetaan yhteistä tulevaisuutta ja polkua rahoituksen viidakossa. Siinä on miellyttävä olla mukana, kun tietää askelmerkit jo etukäteen, kuinka toimitaan tulevaisuudessa”, tiivistää Holm.

Kokonaisvaltaista auttamista

”Positiivinen yllätys oli kuinka kokonaisvaltaisesti Grants auttaa koko rahoituspolun ajan. Heillä on kyky kertoa asiakkailleen minkälaisia kysymyksiä rahoittajilta voi tulla ja missä vaiheessa”, sanoo Holm.

”Grantsin vahvuus on tulkata yrityksen tarina valmiiksi hakemukseksi.”

”Jos tuli kysymyksiä hankkeisiin liittyen, niihin on aina saatu aina nopeasti vastaus.”

”Ei ole tarvinnut yhteistyön aikana koskaan miettiä, tekisikö joku nämä asiat paremmin”, kertoo Holm.

Suositus

”Yrityksille, joilla on potentiaali laajoihin julkisen rahoituksen kokonaisuuksiin. Tämän palvelun avulla on helppo lähteä viemään hyvät ideat eteenpäin.”

”Grantsin vahvuutena on laaja-alainen tietämys rahoituksesta. He osaavat rakentaa yrityksen toiminnan ympärille jatkuvan rahoituksen.”

”Loppuun iso kiitos Grantsille, että olemme saaneet tehdä yhteistyötä kanssanne”, päättää Holm.


AsiakaskokemuksiaBlogiRahoitusoppaatYhteystiedot

Suomen parasta osaamista julkiseen rahoitukseen

Eniten onnistuneita hakemuksia, edistynein softa ja happotestatut prosessit. Näillä eväillä autamme useampia kasvuyrityksiä onnistuneelle rahoituspolulle, kuin kukaan muu.