Onnistuneen hakemuksen myötä Studio Puistolle myönnettiin merkittävä tuki kahden henkilön palkkakustannuksiin ja nyt yrityksen digitaalista kehitystä edistää kaksi uutta työntekijää.

Asiakas:

Studio Puisto Arkkitehdit Oy

www.studiopuisto.fi

Helsinkiläinen arkkitehtitoimisto Studio Puisto on erikoistunut elämykselliseen hotelli- ja matkailuarkkitehtuuriin. Studio Puisto on noussut lifestylelehti Wallpaper*in listauksessa maailman parhaiden nousevien arkkitehtitoimistojen joukkoon.

”Palkkatukea” kasvuun

Studio Puisto sai Grantsin rahoitusasiantuntija Teija Metson avulla rahoituksen, jonka tukemana yritykseen palkattiin kaksi uutta työntekijää. Yrityksen edustaja Heikki Riitahuhta sanoo rahoituksen olleen heille merkittävä tekijä – 12 hengen yrityksessä kahden hengen palkkatuki on tuntuva. Riitahuhta kertoi meille, miltä prosessi tuntui.

”Kyseessä oli spesifisti Digiboosti-hakemus, joten ensin keskusteltiin aika yksityiskohtaisesti siitä, mitä tarpeita meillä on ja millaisiin hankkeisiin tukea on aiemmin saatu. Keskustelun edetessä tavoite kirkastui ja lähdettiin tekemään Digiboosti-hakemusta”, Riitahuhta muistelee projektin alkua.

Projektin aikana Grantsista oli Riitahuhdan mukaan suuresti apua. Rahoituskonsultti vastasi hankemuotoilusta ja hakemustekstien tuottamisesta hakemuksen vaatimalla tyylillä ja tavalla. Lisäksi hän oli yrityksen tukena läpi hakuprosessin, huolehtien, että kaikki tarvittavat asiat tulevat hoidetuksi ajallaan.

”Koimme mukavana, että hän haastatteli meidät ja sen pohjalta muotoili ajatukset ja tekstit valmiiksi hankehakemukseksi. Kaikki yhteydenpito Teijan kanssa oli tosi hienoa; hän piti aktiivisesti yhteyttä koko prosessin ajan.”

Kokonaisuutena projekti oli Studio Puistolle vaivaton, vaikkakin Riitahuhta aktiivisena yhteyshenkilönä investoi myös omaa aikaansa hakemukseen useita tunteja. Yhteyttä Grantsiin oli helppo ottaa ja palvelua sai vaivattomasti.

”Välillä prosessi tuntui jopa niin vaivattomalta, että mietin, pystyisinkö tekemään sen itse. En silti usko, että olisin voinut. Osaaminen ja ammattitaito näkyi etenkin hakemuksen muotoilussa; itse olisin kirjoittanut asiat liian vaikeasti”, Riitahuhta pohtii.

Julkinen rahoitus on Riitahuhdan mukaan hyvä mahdollisuus yrityksille kasvattaa osaamistaan nopeasti. Studio Puistolla on kokemusta julkisen rahoituksen hausta jo yrityksen alkuvuosilta; tuolloin hakemus ei mennyt läpi.

Riitahuhta suosittelee Grantsin rahoituspalveluita mielellään

”Voin suositella palvelua – ja olen suositellutkin. Rahoitushakemukset vaativat paljon paneutumista ja aikaa, joten palvelu mahdollistaa julkisen rahoituksen hakemisen, vaikka oma aika olisikin kortilla.”

Suomen parasta osaamista julkiseen rahoitukseen

Eniten onnistuneita hakemuksia, edistynein softa ja happotestatut prosessit. Näillä eväillä autamme useampia kasvuyrityksiä onnistuneelle rahoituspolulle, kuin kukaan muu.