Menestyksekkäiden kokemusten jälkeen AT-Airilla on käynnissä jo kolmas rahoitushaku Grantsin tukemana.

Asiakas:

AT-Air Oy
www.atair.fi

AT-Air Oy aloitti toimintansa ilmanvaihtotuotteiden maahantuonnin ja markkinoinnin parissa mutta on aktiivisesti tehnyt siirtymää kohti omaa tuotekehitystoimintaa. Vuonna 2014 perustettu yritys myy ja kehittää alansa laadukkaimpia ja innovatiivisimpia tuotteita ja onkin kasvattanut liikevaihtoaan nopeasti.

Kun osaamista ja kunnianhimoa kerran on, oli oma innovaatiotoiminta toimitusjohtaja Rainer Mannersuon mukaan luonteva lisä yrityksen toimintaan.

”Tässä vaiheessa rahoituksen miettiminen tuli tietysti mukaan kuvioon. Tiedettiin, että rahoituksen haku ei ole ihan yksinkertaista. Jos oltaisiin sitä itse lähdetty puuhaamaan, olisi aikaa mennyt paljon enemmän eivätkä tulokset olisi varmasti olleet läheskään yhtä hyviä.”

Rahoitusprojekti etenee suunnitelman mukaan

Grants löytyi AT-Airille kumppaniksi rahoitushakuun ELY-keskuksen kautta. Vuonna 2018 Grants vei maaliin kaksi tukirahoitusprojektia: alaan liittyvän laitteen prototyypin kehittämiseen saatiin merkittävä rahoituspäätös, ja päälle haettiin vielä Business Finlandin innovaatioseteli.

Mannersuon mukaan Grants hoiti rahoitusprosessin alusta loppuun tehokkaasti ja varmoin ottein.

”Grantsin avulla asiat hoituivat asiantuntevasti ja meidän kannalta äärimmäisen helposti. He tekivät meille alusta lähtien rahoitussuunnitelman, jonka mukaan on voitu edetä ilman huolia.”

Grantsin kanssa on parhaillaan menossa jo kolmannen rahoituksen hakuprosessi, ja yhteistyö onkin edennyt sovitun rahoitussuunnitelman mukaan. Business Finlandin Tempo-rahoituksella yritys pyrkii nyt kansainväliseen kasvuun.

”Voin suositella Grantsin rahoituspalvelujen käyttämistä kaikille kasvuun tähtääville yrityksille. Todella kovaa osaamista ja mainiota asiakaspalvelua. Kun tiedetään, että rahoituspuoli on parhaalla mahdollisella tolalla, ollaan itse voitu keskittyä siihen, mitä osataan parhaiten.”

Suomen parasta osaamista julkiseen rahoitukseen

Eniten onnistuneita hakemuksia, edistynein softa ja happotestatut prosessit. Näillä eväillä autamme useampia kasvuyrityksiä onnistuneelle rahoituspolulle, kuin kukaan muu.