”Rahoitussuunnitelma toimii hyvin pohjana yrityksen kasvun johdonmukaisessa rakentamisessa, ja sitä pystyy hyödyntämään, kun peilataan yrityksen tulevaisuuden kasvusuunnitelmia”

Asiakas:

Talent Group

talent.fi

Talent Group on kuopiolainen yritys, jonka Leadvisor­-palvelu mahdollistaa asiakkaillensa parempaa tuottoa myynnistä. Tavoitteena on tehostaa asiakkaiden myyntiprosessia vähintään 30 % ja lisätä myyntiä merkittävästi tunnistamalla yritykselle parhaat prospektit nykyisten asiakkaiden perusteella, jotka ostavat kalliimpia palveluita ja uusivat tilauksensa. Prospektoinnin tieto pohjautuu data-analyysiin yrityksen olemassa olevasta yritysasiakaskannasta. Näin yritys voi kohdentaa myyntinsä yrityksiin, jotka ovat samankaltaisia kuin nykyiset parhaat asiakkaat.

Pitkäaikaista yhteistyötä

”Rahoituksen hakeminen tuli ajankohtaiseksi, kun halusimme lähteä kehittämään omaa toimintaamme eteenpäin. Erilaisista tuki-instrumenteista meillä oli tietoisuus jo ennen kuin lähdettiin Grantsin kanssa yhteistyötä toteuttamaan”, kertoo hallituksen puheenjohtaja Arto Isokoski.

”Oman toiminnan hektisyyden vuoksi ei kuitenkaan ollut aikaa perehtyä riittävän paljoa erilaisiin rahoitusinstrumentteihin. Sen takia haluttiin yhteistyökumppani, jonka kanssa voidaan rakentaa pitkäaikaista yhteistyötä rahoituksen parissa. Grantsin kanssa voitiin kirkastaa omia tulevaisuuden näkymiä.”

”Yhteistyö aloitettiin yhteisellä palaverilla, jonka jälkeen Grants toteutti palaverin pohjalta meille rahoitussuunnitelman, jonka mukaan lähdettiin hakemaan erilaisia rahoitusinstrumentteja”, kertoo Isokoski.

Hakuprosessin selkeys

”Kokonaisuudessaan koko hakuprosessin selkeys ja helppous pääsi yllättämään.”

”Omissa ajatuksissa ELY-keskukselta rahoituksen hakeminen on kauhean työlästä ja vaikeaa. Kuitenkaan se ei loppujen lopuksi ollutkaan niin hankalaa kuin olin kuvitellut. Tietysti siinä varmasti vaikutti osaava kumppani, joka osasi muotoilla asiat oikeanlaiseksi rahoittajan näkökulmasta”, muistelee Isokoski.

Suositukset

”Suosittelisin palvelua erityisesti startup-yrityksille, joissa on jätetty hyödyntämättä julkisen rahoituksen tuoma kasvumahdollisuus.”

”Myös yrittäjille, joilla ei ole tarpeeksi tietoa julkisesta rahoituksesta. He saavat varmasti paljon apua Grantsin tuottamasta palvelusta heidän omaan kasvuunsa”, Isokoski lopettaa.


AsiakaskokemuksiaBlogiRahoitusoppaatYhteystiedot

Suomen parasta osaamista julkiseen rahoitukseen

Eniten onnistuneita hakemuksia, edistynein softa ja happotestatut prosessit. Näillä eväillä autamme useampia kasvuyrityksiä onnistuneelle rahoituspolulle, kuin kukaan muu.