”Oli hyvä, että saimme teidät mukaan. Varmasti saatin rahoitus paremmilla ehdoilla, kun mitä itse hakemalla olisimme saaneet”

Asiakas:

Teamspective Oy

Teamspective.com

Teamspective Oy on vuonna 2020 perustettu palautekulttuuriin erikoistunut yritys. Teamspective auttaa heidän asiakkaita kehittämään tapoja, joilla työskentelystä puhutaan. Yritys on kehittänyt ohjelmiston, jonka avulla työyhteisön sisällä palautetta voidaan helposti antaa esimerkiksi tiimityöstä, hyvinvoinnista ja suoriutumisesta työntekijä sekä tiimi tasolla. Tällä tavoin yritystasolla saadaan selkeää ja järkevää dataa, minkä avulla voidaan tehdä parempia päätöksiä työyhteisön avuksi.

Grants mukaan toteuttamaan T&K-lainahakemusta

Grantsin apuun päädyttiin, koska yritys on ollut pitkään Grantsin informatiivisella uutikirjelistalla. Tämän johdosta näyttöä Grantsin asiantuntevuudesta oli pitkältä ajalta ennen päätöstä yhteistyöstä. Teamspective oli tuottanut aikaisemmin itse kaikki hakemukset ja ulkoistamalla lainahakemus haluttiin säästää aikaa muihin tehtäviin. Hakemuksen kohdalla asiantuntijamme varmistivat hakemuksen positiivisen päätöksen ja sen tavoitteiden saavuttamisen. 

”Oli hyvä, että saimme teidät mukaan. Varmasti saatin rahoitus paremmilla ehdoilla, kun mitä itse hakemalla olisimme saaneet.”, kertoo Teamspectiven toimitusjohtaja Jaakko Kaikuluoma.

Hakupalvelun hyödyt

Teamspectiven projektin tapauksessa Grants sai kiitosta hyvästä neuvonnasta ja hakemuksen muokkaamisesta. Suurimmaksi hyödyksi nousi positiivisen rahoituksen päätöksen lisäksi ajansäästö. 

Ei tiedetty hakuvaihtoehtoja tai mitä lähdetään korjaamaan hakemuksessa. Teidän avulla säästimme aikaa, kun kartoititte tukivaihtoehdot ja kerroitte mitä kannattaa lähteä hakemaan”, jatkaa Joutsenvuori.

Grants toimii kaiken kokoisten yrityksen kumppanina. Avullamme yrittäjät pääsevät keskittymään liiketoimintaa edistäviin asioihin ja jättämään 

”Grantsin palvelut sopivat mielestäni parhaiten aloittavalle yritykselle ja sellaiselle, joka on ollut hetken aikaa toiminnassa. Varsinkin jos ei ole CFO tyyppistä roolia yrityksessä”, lopettaa Joutsenvuori.


AsiakaskokemuksiaBlogiRahoitusoppaatYhteystiedot

Lataa maksuton PK-yrityksen rahoitusopas

Millaista julkisrahoitusta ja tukea PK-yrityksen kehittämiseen on olemassa? Tiesitkö, että esimerkiksi palvelumuotoiluun on mahdollista saada julkista tukirahoitusta? Kevyen tutkimuksemme mukaan 88 % yrityksistä ei tätä tiedä.